Címke: Konkrét
Hirdetés
Győr+ 2023.09.27.

Egy hét múlva jön a III. Győri Klíma Expo

Egy hét múlva kezdődik a III. Győri Klíma Expo, a háromnapos rendezvénysorozat kiállítással, szakmai előadásokkal és sok-sok színes programmal várja az érdeklődőket. Október 5. és 7. között az Olimpiai Sportparkban környezetvédelemhez kapcsolódó események számítanak kicsik és nagyok érdeklődésére, a legnépszerűbb pedig idén is a WHB Győri Zöld Futás lehet.

Győr+ 2023.09.22.

Kálnoky Boris mesél az „Őseim földjéről”

Néhány hónapja jelent meg az MCC Press gondozásában Kálnoky Boris Őseim földje című családtörténeti könyve. A kötet bemutatja a Kálnoky család tatárjárástól kezdődő erdélyi jelenlétét, valamint azt a közösségformáló és országépítő szerepkört, amelyet a Kálnokyak a történelem során Erdélyért végeztek.

Kárpát Zsolt 2023.09.22.

Ma este Konkrét premier a Győr+ TV műsorán!

Néhány hónapja jelent meg az MCC Press gondozásában Boris Kálnoky Őseim földje című családtörténeti könyve. A könyv szerzője lesz a Konkrét ma esti vendége! Kezdés 20.25-kor a Győr+ TV-n!

Kárpát Zsolt 2023.09.21.

Konkrét: Fenntartható energiagazdálkodás a Klíma Expón

A fenntartható energiagazdálkodás lesz a középpontjában a Győri Klíma Expónak, mely október 5. és 7. között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban. A rendezvény kapcsán a Konkrét legutóbbi adásában dr. Czipf Csongor a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szakembere beszélt a többi között az energiaközösségek fontosságáról, azok kialakításáról.

Kárpát Zsolt 2023.09.20.

Konkrét premier ma este a Győr+ TV-ben!

A Győr+ Média minden felületén már beszámoltunk arról hogy, október 5-e és 7-e között ismét megrendezik a Győri Klíma Expót. Az expo lesz a témája ma esti hírháttér műsorunknak. Konkrét 20.25-kor a Győr+ TV-ben!

Ficsór Dávid 2023.07.13.

Konkrét – Izgalmas képzésre várják a felnőtteket!

Alig több mint egy hónap múlva jár le a jelentkezési határidő a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumának felnőttképzéseire. Az intézmény két ágazatban összesen öt szakot hirdet.

Ficsór Dávid 2023.07.12.

Ma este ismét Konkrét premier a Győr+ TV műsorán!

Sportedző, fitness-wellness instruktor, nyomdaipari technikus, dekoratőr és fotográfus - izgalmas képzésekre várják a felnőtteket Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumában. A műsor vendége Csengeri Mária igazgató. Kezdés ma este 20.25-kor a Győr+TV műsorán!

Kárpát Zsolt 2023.06.29.

Konkrét – Élesedik az új hulladékgazdálkodás

Júliusban átalakul a hulladékgazdálkodás Magyarországon. Mint ismert, a MOL, illetve az általa alapított leányvállalat fogja a következő 35 évben egy, az állammal kötött koncessziós szerződés értelmében a hulladékok nagy részét kezelni. Az új rendszerben a GYHG vezető szerepet vállal az északnyugat-dunántúli régió koordinátoraként.

Hirdetés