Címke: kommunikáció
Hirdetés
Győr+ 2023.06.30.

Az űrből sugároz jeleket a SZE hallgatói által fejlesztett kommunikációs modul

Űreszközt fejlesztett a győri Széchenyi István Egyetem SZE-SAT csapata, amely ma már a világűrben kering, és sugározza az előre beleprogramozott üzeneteket. A hallgatók az intézmény győri kampuszának tetejére telepített antennával fogták be az MRC 100 műholdat, amelyen az egyetem kommunikációs panelje is helyet kapott.

Győr+ 2023.05.02.

Négy karikán halad a szakmai sikerek felé Jakab Réka

Négy felsőfokú végzettsége közül kettőt a Széchenyi István Egyetemen szerzett meg Jakab Réka, aki az élethosszig tartó tanulás mellett a hiteles kommunikációban hisz. Az Audi Hungaria számára több mint munkahely, a szakma elismerése pedig nem maradt el. Az Év Magyar Autója versenyben a zsűri egyhangúlag neki ítélte oda az Év Autós PR-szakembere 2023 díjat.

MTI | Illusztráció: depositphotos.com 2023.02.01.

Sikeresen zárult a Vodafone felvásárlása

Sikeresen zárult a Vodafone Magyarország felvásárlása, a magyar állam 49 százalékos részesedést szerzett a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-n keresztül - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium kedden az MTI-vel.

Győr+ 2022.03.07.

Így alakította át a roamingforgalmat a háború

Ahogy az várható volt, Ukrajnában jelentősen növekedett a roamingoló ügyfelek mobilnet és hanghívás forgalma, Magyarországról a háborús országba indított nemzetközi hívások és SMS-ek száma is megugrott. Oroszországban a roaming hívások hossza és száma ugyancsak növekedett, valamint a nemzetközi hívások és SMS-ek számában is erős emelkedés látszik a Yettel hálózatán - olvasható a szolgáltató által kiadott sajtóközleményben.

MTI 2022.02.26.

Ukrajna: gondok vannak az internettel

A Guardian szerint probléma adódott Ukrajnában az internettel. Mindeközben Kijevet több irányból támadják, heves utcai harcok zajlanak.

mti 2022.01.27.

Yettel lesz a Telenorból

Márciustól nevet változtat a Telenor Magyarország Zrt.: a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság új neve Yettel Magyarország Zrt.lesz - jelentette be Peter Gazik vezérigazgató csütörtökön Budapesten.

Győr+ 2020.12.23.

A virtuális találkozásoknak is legyen rítusa

Jelentős az is, hogy ezek az online találkozások legyenek ugyanúgy tervezettek, mint egy fizikai találkozó: legyen meghatározott tartalmuk, időpontjuk, időtartamuk, gondoljuk át mit fogunk egymásnak mondani, mit kérdezünk a másiktól!

Hirdetés