Címke: klip
Hirdetés
HAK 2022.06.23.

Neoton klip, harminc év után

Sokat kellett várni az új Neoton klipre, de ma végre megjelent az, amire harminc éve vágyott minden rajongó: Újratervezés címmel videó forgott Csepregi Éváékkal.

Mireider Máté 2022.05.22.

Különleges videóklip készül Rockmiladyvel

A fiatal győri énekesnő Neked adtam mindent című számához személyes hangvételű videóklip készül, de beszélt nekünk amerikai és liverpooli terveiről is.

Havassy Anna Katalin 2022.03.10.

A napfény már soha nem lesz ugyanolyan

Eső után biztos, hogy nem. S a Paddy and The Rats zenekar életében sem lesz már semmi olyan, mint régen. Az After the Rain című legfrissebb videójuk szívbemarkolóan őszinte és méltó emléket állít zenésztársuknak, Bernie Ballamynek.

Havassy Anna Katalin 2021.11.30.

Hideg fényben kutatott a zenekara után az énekes

A Heatlie egyre nagyobb ismertséget szerez magának országszerte. Ez persze köszönhető a névadó frontembernek, Heatlie Dávidnak és a sokszínű zenei világnak is, amit képviselnek. Hideg fény című daluk és a hozzá forgatott kisfilm nemrég jelent meg, s kissé formabontóra sikerült.

Győr+ 2021.09.16.

Puskás Peti testvére új szerepben

Teljesen új zenei irányzatra váltott a The Biebers: a legfrissebb, Későn érkezem című daluk ugyanis nemcsak műfajilag, hanem a hozzá készült videoklip tekintetében is új fejezetet nyit a banda történetében. Ráadásul Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett most először Puskás Danit is hallhatja énekelni a közönség. A ‘Későn érkezem’ a zenekar készülő harmadik nagylemezének második előfutára, a dalszöveget pedig Bánki Beni jegyzi.

Győr+ 2021.07.10.

Elszabadul a pokol DJ Yamina új klipjében

A Rádió 1 népszerű dj-je és Tóth Andi egy közös dallal és klippel lepi meg rajongóit. A „Fantasy”-hoz Yamina ötlete nyomán készült el a videó, melyben szó szerint elszabadul a pokol a dögös dj és az énekes körül.

Győr+ 2020.11.30.

Ismét zúzós dallal rukkolt elő a Hooligans

Ami a keményvonalas hangvételt illeti, a Kendőzetlen igazság csavar még egyet a fokozaton: a friss nóta a korábban közzétett Evolúció című számnál is zúzósabbra sikeredett.

Hirdetés