Címke: kikapcsolódás
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.30.

A győri állatkert mindig jó választás!

Szerencsés helyzetben vannak a győriek, mert számos nagyszerű lehetőség közül válogathatnak, ha szeretnének kikapcsolódni. Az egyik legnépszerűbb családos helyszín a Xantus János Állatkert, amely szuper programokkal, csodás állatokkal vár kicsiket és nagyokat.

HAK 2023.08.20.

Szombaton is sokan választották a marcalvárosi forgatagot

A három napon keresztül tartó Augusztus 20. Fesztivál a marcalvárosi Szentlélek téren mindig nagy tömegeket mozgat meg, idén sincs ez másként. A pénteki nap sikere után a hangulat szombaton csak fokozódott, amelyhez természetesen a fellépők is hozzájárultak. A buli ma még folytatódik!

HAK 2023.08.19.

Tökéletes feltöltődést nyújtott a Pinnyédi Hídpiknik

Ez már a harmadik alkalom volt, amikor megrendezték a Pinnyédi Hídpikniket, amely minden évben egyre népszerűbb lesz. Nem véletlen, hiszen csodás környezetben, baráti hangulatban, remek programokkal és finom falatokkal kapcsolódhatnak ki a természet szerelmesei.

Németh Boglárka 2023.08.19.

Kenyéráldás a Pinnyédi Hídpikniken

Kézműveskedő gyerekek, árnyékban hűsölő nyugdíjasok, tinédzser sup-osok. Ez az életkép fogadta szombat délelőtt a Pinnyédi Hídpiknikre látogatókat. A Sziget és Pinnyéd városrészeket összekötő híd lábánál igazi, augusztus 20-hoz méltó programokkal készülnek a szervezők egész nap.

Havassy Anna Katalin 2023.08.06.

Radó Matiné, a kulturális vendéglátás

Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.

HAK 2023.06.16.

Jótékonysági koncertet tartanak egy öttevényi kislány gyógyulásáért

Az öttevényi Több mint kertész csapata és a győri Aktuális Egyenleg zenekar összefogott és június 17-én 18 órától egy klassz koncertet szerveztek a településre, amelyen a szórakozás mellett a legfőbb cél a jótékonykodás lesz: egy négy hónapos kislány gyógyulása érdekében gyűjtenek.

Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Győr+ 2023.04.29.

Marcalvárosban is sikeres volt a Városrészi Nap

A Városrészi Napot április 29-én Marcalváros II-ön tartották meg, a DAC pálya mellett. A kicsik és a nagyok is megtalálhatták a nekik szóló programokat, a színpadon pedig igényes előadások szórakoztatták a közönséget. Vasárnap jön a folytatás, Marcalváros I-en.

J. Kovács Andrea 2023.04.01.

Olasz sziget Nádorvárosban

Jó hír a mediterrán ízek kedvelőinek, hogy megnyílt a Wesselényi Hotel Grande Amore Étterme Nádorvárosban. A több évtizede családi vállalkozásként üzemelő szálloda a koronavírus járvány következtében nehéz helyzetbe került. A tulajdonos házaspárnak azonban új lehetőséget kínált a firenzei Antonio Milazzoval való megismerkedésük.

Hirdetés