Hirdetés
Címke: képzőművészet
Hirdetés
MTI 2022.05.18.

Győrben is népszerűsítik az üvegművészetet

A magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai. A érdeklődők Győrben, Pannonhalmán, Budapesten és Szentendrén is sokszínű tárlatokon, szakmai konferenciákon, valamint workshopokon vehetnek részt.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Mindenkit vár a “Kult. utca”

A belváros is megtelt élettel már szombat délelőtt, ugyanis a művészettel és a kereskedelemmel fonódott össze Győr szíve. A Kult. utca nevű rendezvényen kirakodó vásárt tartanak a belvárosban működő kereskedők, melyek során az ő portékáikat lehet még közelebbről megismerni, valamint ezekből vásárolni. Az esemény a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Bevásárló Utcák Alapítványának köszönhetően valósult meg idén is a Király utcában, ahonnét a Győr+ Rádió csapata is élőben jelentkezik.

Földvári Gabriella 2021.11.15.

Pákh Imre Győrben mutatta be a női félaktot

A nagyközönség és a szakma által még soha nem látott Munkácsy festményt mutattak be hétfőn, a Rómer múzeumban rendezett tárlaton. Kalandos története van Pákh Imre műgyűjtő legújabb festményének, melyet a tulajdonos el is mesélt a kiállításon.

Ficsór Dávid 2021.10.13.

Rendhagyó tárlat a 40. évfordulóra

Plusz mínusz 40 címmel nyílt kiállítás a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium egykori és jelenlegi képzőművész tanárainak alkotásaiból.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat