Címke: képzés
Hirdetés
Győr+ 2023.08.30.

Biztosítási és pénzügyi szaktanácsadói szakirányú képzést indít a SZE

A Széchenyi István Egyetem együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel, amelynek eredményeként tovább bővül az intézmény képzési palettája. A biztosítási és pénzügyi szaktanácsadói szakirányú képzés a győri egyetemen indul el elsőként az országban.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.08.24.

Rendhagyó elsősegély-oktatás fogyatékosoknak

Különleges esemény helyszíne volt csütörtök délután a Káptalandomb. Különböző mértékű és fajtájú fogyatékossággal élők vehették át oklevelüket, amit elsősegélynyújtó képzésben való részvételükért kaptak.

Győr+ 2023.06.02.

Együttműködik a Gránit Bank és az egyetem

Stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá a Széchenyi István Egyetem és a Gránit Bank Zrt. vezetői. A dokumentum szakmai gyakornoki helyeket, közös ösztöndíjprogramot és edukációs pénzügyi előadásokat biztosít a hallgatók fejlődése és pénzügyi tudatosságának erősítése érdekében.

Győr+ 2023.01.27.

Keresztféléves felvételi: továbbra is népszerű a győri egyetem

Az Oktatási Hivatal közzétette a keresztféléves felvételi eljárás ponthatárait, melyek értelmében több mint kétszáz hallgató kezdheti meg tanulmányait februártól a győri Széchenyi István Egyetemen. A technológiai képzési területeken az intézmény vonzereje továbbra is kiemelkedő. Az elsőéveseket a minőségi oktatás mellett európai színvonalú hallgatói szolgáltatások és modern infrastruktúra várja.

Győr+ 2023.01.24.

Elit informatikus alapképzést indít az egyetem

A hallgatói kiválóság fejlesztését előtérbe helyező, hat féléves, magyar nyelvű, nappali alapképzésben megvalósuló programtervező informatikus szakot indít idén szeptembertől a győri Széchenyi István Egyetem. A képzés a szoftverfejlesztés és a modellezés tárgykörében projektorientált oktatást, céges munkatapasztalat szerzését, valamint nemzetközi projektekben való részvételt is kínál.

Győr+ 2023.01.11.

MCC: 2023-ban is fókuszban a tehetséggondozás

2021 szeptemberében indult el Győrben is az ország legnagyobb tehetséggondozó központja, a Matthias Corvinus Collegium. Azóta számos fiatal találta meg számításait az MCC-ben, a felső tagozatosoktól, az egyetemistákig.

Győr+ 2023.01.06.

Winter Seminar 2023: nemzetközi presztízsű képzés a campuson

A Széchenyi István Egyetemen a téli tudományos programok egyik legfontosabb eseménye a nemzetközi szinten is presztízzsel bíró Winter Seminar. A bárki számára nyitott, színvonalas eseményt idén már a rövid képzési programok kedvelői is választhatják. Jelentkezni január 20-ig az itt elérhető űrlap kitöltésével lehet.

Pécskai István 2022.11.15.

Gyermekkultúra mesterszakot indítottak

Olyan szakembereket szeretnének képezni, akik nemcsak átfogó tudással rendelkeznek a gyermekkultúra művelése területén, hanem képesek tervezni és irányítani is a kultúra tevékenységformáit a nevelési és a szociális folyamatokban. Ezzel a céllal indított új, gyermekkultúra mesterszakot a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara.

Hirdetés