Hirdetés
Címke: képzés
Hirdetés
Győr+ 2022.01.11.

A SZE-n diplomázók számíthatnak a legmagasabb fizetésre

A győri Széchenyi István Egyetem legnagyobb kara a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, amely gyakorlatorientált, piacképes tudást kínál hallgatóinak. Az itt megszerzett diploma értékéről árulkodnak a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai is, melyek szerint a pályakezdő, kereskedelem és marketing szakos közgazdászok közül a Győrben végzettek számolhatnak a legmagasabb fizetéssel, megelőzve az összes többi hazai felsőoktatási intézményt.

Szakács Éva 2021.12.06.

A polgármestert kérdezték a diáktudósítók

A győri közéletről, a médiáról tettek fel kérdéseket a diák újságíró-jelöltek dr. Dézsi Csaba András polgármesternek és Knézy Jenőnek, a Győr+ Média vezérigazgatóját a Városházán rendezett képzésen.

Győr+ 2021.10.29.

Fejlesztik a duális képzéseket a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem vezetése mindent elkövet, hogy időről időre fejlessze képzéseit. A legutóbb elindított projekt célja a munkaerő-piaci kapcsolatok, az ágazati-iparági és kutatási együttműködések fokozása, a tanulásból a munkába történő átmenet megkönnyítését szolgáló képzési kimenetek és képzési formák kialakítása, a duális képzés elterjesztése, a képzési tartalmak és módszerek modernizálása, az egyetem gazdasági fejlődésben vállalt szerepének erősítése.

Győr+ 2021.10.27.

A minőségre helyezi a hangsúlyt a SZE jogi karának új dékánja

A minőségi és gyakorlatorientált oktatásnak köszönhetően a hallgatói létszám stabil, az itt végzettek rendkívül gyorsan el tudnak helyezkedni – Smuk Péter professzor, a győri Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának új dékánja szerint erre alapozva lehet megfelelni az új kihívásoknak, és további fejlődést elérni például a nemzetköziesítés vagy a közösségépítés terén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat