Hirdetés
Címke: képzés
Hirdetés
Győr+ 2022.05.10.

Mérföldkő a Széchenyi István Egyetem amerikai egyetemmel közös MBA-képzésén

Sikeres záróvizsgát tettek azok a hallgatók, akik két évvel ezelőtt elsőként nyertek felvételt a győri Széchenyi István Egyetem és az amerikai Rhode Island-i Egyetem kettős MBA-képzésére. A végzettek világszínvonalú üzleti és vezetői tudásra tettek szert, amit nagymértékben tudnak kamatoztatni szakmai pályafutásuk során.

Győr+ 2022.05.08.

A Széchenyi István Egyetemről is várják a jövő diplomatáit

A Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programja széles körű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket szeretnék képviselni a világban. A hallgatók két féléves képzési és szakmai gyakorlati ösztöndíjprogramban vesznek részt. A május 15-i határidőig a győri Széchenyi István Egyetemről is várják a jelentkezőket.

Pécskai István 2022.04.11.

Április 24-ig jelentkezhetnek az MCC képzéseire

Előadással egybekötött nyílt napot tartottak a Mathias Corvinus Collegium győri képzési központjában. Április 24-ig lehet jelentkezni az MCC jogi, nemzetközi, közgazdasági, média, társadalom- és történelemtudomány, valamint pszichológia képzéseire.

Győr+ 2022.01.11.

A SZE-n diplomázók számíthatnak a legmagasabb fizetésre

A győri Széchenyi István Egyetem legnagyobb kara a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, amely gyakorlatorientált, piacképes tudást kínál hallgatóinak. Az itt megszerzett diploma értékéről árulkodnak a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai is, melyek szerint a pályakezdő, kereskedelem és marketing szakos közgazdászok közül a Győrben végzettek számolhatnak a legmagasabb fizetéssel, megelőzve az összes többi hazai felsőoktatási intézményt.

Szakács Éva 2021.12.06.

A polgármestert kérdezték a diáktudósítók

A győri közéletről, a médiáról tettek fel kérdéseket a diák újságíró-jelöltek dr. Dézsi Csaba András polgármesternek és Knézy Jenőnek, a Győr+ Média vezérigazgatóját a Városházán rendezett képzésen.

Győr+ 2021.10.29.

Fejlesztik a duális képzéseket a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem vezetése mindent elkövet, hogy időről időre fejlessze képzéseit. A legutóbb elindított projekt célja a munkaerő-piaci kapcsolatok, az ágazati-iparági és kutatási együttműködések fokozása, a tanulásból a munkába történő átmenet megkönnyítését szolgáló képzési kimenetek és képzési formák kialakítása, a duális képzés elterjesztése, a képzési tartalmak és módszerek modernizálása, az egyetem gazdasági fejlődésben vállalt szerepének erősítése.

Győr+ 2021.10.27.

A minőségre helyezi a hangsúlyt a SZE jogi karának új dékánja

A minőségi és gyakorlatorientált oktatásnak köszönhetően a hallgatói létszám stabil, az itt végzettek rendkívül gyorsan el tudnak helyezkedni – Smuk Péter professzor, a győri Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának új dékánja szerint erre alapozva lehet megfelelni az új kihívásoknak, és további fejlődést elérni például a nemzetköziesítés vagy a közösségépítés terén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat