Hirdetés
Címke: katonaság
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.05.21.

Ismét sikert hozott a laktanyai nyílt nap

Több ezer győrit vonzott a Pálffy laktanyában megrendezett nyílt nap. Ebben az évben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred az elmúlt évekhez képest még több különleges harci járművel és bemutatóval lepte meg a közönséget

MTI 2022.05.21.

Szükség van erős, stabil, ütőképes haderőre

Novák Katalin köztársasági elnök szerint szükség van erős, stabil, ütőképes haderőre, amely képes garantálni Magyarország függetlenségét, területi épségét és határainak katonai védelmét.

Havassy Anna Katalin 2022.04.14.

Egyre felkészültebbek az önkéntes katonák

Folyamatosan zajlik az önkéntes területvédelmi tartalékos (ÖTT) katonák kiképzése, a koronavírus-járvány után úgy tűnik, visszatérhet minden a régi kerékvágásba. Ez pedig nemcsak az újonnan felszerelők felkészítését jelenti, hanem a már az alapkiképzésen átesettek tudásának szinten tartását, továbbképzését is.

J. Kovács Andrea 2022.03.09.

Magyarország biztonságos

Sokan eljöttek arra a lakossági fórumra Gönyűn, ahol Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt Kara Ákos országgyűlési képviselő vendége. Bakondi György válaszolt a Győr+ Média kérdéseire.

Havassy Anna Katalin 2021.12.03.

Nem maradt el a tüzéravatás az ezrednél

Fegyvernemi napot tartottak december 3-án a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred laktanyájában, védőszentjük, Szent Borbála ünnepén. Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, volt ünnepélyes ezredsorakozó, tüzéravatás, elismerések átadása is.

MTI 2021.08.29.

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés - jelentette be a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos vasárnap a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat