Hirdetés
Címke: karate
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.03.27.

Látványos harcot hozott a küzdelmek napja az OSP-ben

Megtartották a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját a győri Olimpiai Sportparkban. A rendezvényt óriási előkészítő szakmai munka előzte, a szervezők mindent elkövettek, hogy magas színvonalú legyen az esemény.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Győr+ 2021.09.07.

Sportsikerek a győri katonáknál

Sikeresen szerepeltek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédei a hétvégén több sportrendezvényen is.

MTI 2021.08.27.

Furkó Kálmánra emlékeztek

Katonai és karatés tiszteletadás mellett emlékeztek Furkó Kálmán ezredesre, ejtőernyősre, a magyar kyokushin karate egyik megalapítójára csütörtökön Szolnokon.

Nagy Roland 2021.08.06.

Hárspataki Gábor: szomorú vagyok, de büszke is a bronzéremre

Gáborral még az olimpia előtt beszéltem, és akkor nagyon elszánt, és magabiztos sportoló benyomását keltette. Arra a kérdésemre, hogy mi a terv, annyit mondott, felmegyek és mindenkinek szétrúgom a hátsóját. Az utóbbi szó helyett mást használt, de ha megengedik, most nem írnám le...

MTI 2021.08.06.

Hárspataki Gábor bronzérmes

A karatés Hárspataki Gábor bronzérmet nyert pénteken a 75 kilogrammosok között a tokiói olimpián.

Nagy Roland 2021.08.06.

Märcz Tamás: a görögök megérdemelten győztek

Néma csendben vonultak a magyar újságírók a sajtónak fenntartott helyekről a lépcsőkkel tarkított folyosón az interjúzónáig, a magyar vízilabda válogatott elődöntője után. A fiúk a görögöktől kaptak ki, így nem az aranyéremért, hanem a bronzért játszhatnak majd Tokióban. Természetesen a játékosok és a szövetségi kapitány sem nyilatkozott boldogan, de talán utóbbi értékelte a mérkőzést a leghiggadtabban:

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat