Címke: karate
Hirdetés
Pécskai István 2023.08.24.

A shotokan karate-vb résztvevőit fogadták a városházán

Péntektől vasárnapig az Audi Aréna Győr ad otthont a shotokan karate-világbajnokságnak. A sportág nemzetközi szövetségét 1978-ban alapították, a szervezet három évente rendezi meg a vb-t, a győri a tizennegyedik torna. A hazánkba érkező sportvezetőket és bírókat csütörtök este a városházán fogadta dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Nagy Roland 2023.08.17.

Shotokan karate világbajnokság Győrben

Augusztus 25-e és 27-e között az Audi Aréna Győr ad otthont a Shotokan Karate Világbajnokságnak. A sportág nemzetközi szövetségét 1978-ban alapították, a szervezet három évente rendezi meg a vb-t, a győri a tizennegyedik lesz a sorban.

Győr+ 2023.06.23.

Az első kyokushin-karate verseny Ménfőcsanakon

Május közepén nyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos házibajnokságát a kyokushin karatéval foglalkozó Free Fighter Sportegyesület. A karatés megmérettetésnek ezúttal a ménfőcsanaki városrész biztosította a helyszínt.

Mireider Máté | Fotó: Marcali Gábor 2023.02.17.

Közel kétezer karatést várnak Győrbe

Rangos eseménynek ad otthont Győr 2023 augusztusában: a 14. Shotokan Karate-do International világbajnokságot városunkban rendezik. A helyszín az OSP és az Audi Aréna lesz.

Győr+ 2022.12.04.

Győri karatékák sikere Cegléden

A Proved Mikulás Kupa Kyokushin Karate versenyt december 3-án Cegléden rendezték meg, ahol 400 versenyző mérette meg magát ovis kategóriától felnőttig. Büszkeség, hogy a győriek remek eredményeket értek el.

Kárpát Zsolt 2022.03.27.

Látványos harcot hozott a küzdelmek napja az OSP-ben

Megtartották a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját a győri Olimpiai Sportparkban. A rendezvényt óriási előkészítő szakmai munka előzte, a szervezők mindent elkövettek, hogy magas színvonalú legyen az esemény.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Győr+ 2021.09.07.

Sportsikerek a győri katonáknál

Sikeresen szerepeltek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédei a hétvégén több sportrendezvényen is.

MTI 2021.08.27.

Furkó Kálmánra emlékeztek

Katonai és karatés tiszteletadás mellett emlékeztek Furkó Kálmán ezredesre, ejtőernyősre, a magyar kyokushin karate egyik megalapítójára csütörtökön Szolnokon.

Hirdetés