Címke: KarantÉN
Hirdetés
Berkes Kálmán 2020.05.08.

Berkes Kálmán napjai

KarantÉN címmel sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Berkes Kálmán, a Győri Filharmonikus Zenekar Művészeti vezetőjének mindennapjait olvashatjátok a járvány idején.

Földingné Nagy Judit 2020.05.06.

A futást nem lehet abbahagyni

Nagyon sokat vártunk ettől az évtől. 2020 olyan misztikusnak tűnt, valami nagyszerűt, emlékezetest képzeltünk bele. Nem ezt.

Malasits Zsolt 2020.05.05.

Tótágas

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Malasits Zsolt festőművész még a korlátozások enyhítése előtt írt nekünk.

Dukai Gábor 2020.04.29.

Fogunk mi még együtt táncolni!

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. A tánc világnapján Dukai Gábor, a BRONSIS Tánciskola művészeti vezetője következik.

Csurák Erzsébet 2020.04.28.

„Semmi sem állandó, csak a változás”

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Csurák Erzsébet képzőművész, művészeti tanácsadó a bizonytalanság mellett a flow-élményt is megéli.

Rosta S. Csaba 2020.04.27.

Nincs olyan, hogy pesszimista építész

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Rosta S. Csaba építész gondolatait olvashatják.

Maszlay István 2020.04.24.

Lélekkaparó időt élünk

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Ma a Győri Nemzeti Színház művésze, Maszlay István osztja meg gondolatait.

Tatiana & Daichi 2020.04.23.

Online tréning a Győri Balettnél

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Ma rendhagyó módon két bejegyzést olvashatnak egyszerre: a Győri Balett táncosai, az orosz Tatiana Shipilova és a japán Daichi Uematsu írtak a napjaikról.

Váray László 2020.04.22.

A világ most menzaéttermi megvilágításban „pompázik”

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Váray Lászlót, a Colombre Band és a Belvárosi Betyárok frontemberét az alábbi gondolatok megírására késztették az elmúlt hetekben tapasztaltak.

Kokas Éva 2020.04.20.

A túlélést segítik a megélt élmények

KarantÉN címmel új sorozatot indítottunk: ismert és inspiráló, városunkhoz kötődő embereket kértünk meg, írjanak olvasónknak. A napló jellegű bejegyzéseikben beengednek minket a nappalijukba, a kertjükbe, esetenként pedig még a háló- és fürdőszobájukba is, hogy mindannyian lássuk, ők mit kezdenek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettel. Természetesen a Generációk Házának igazgatója, Kokas Éva sem tétlenkedik.

Hirdetés