Hirdetés
Címke: Kara Ákos
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.03.31.

Újabb fejlesztés indul a PÁGISZ-ban

Újabb fejlesztés indulhat el a győri PÁGISZ Iskolában, erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, közel 2 és fél milliárd forint értékű beruházás kezdődik, melynek alapkövét csütörtökön rakták le. Az intézmény új, háromszintes épületszárnyat kap, de a meglévő épületek is alapos felújításon esnek át. Megújul az iskola udvara, újjáépülnek a sportpályák és a zöldfelületek, valamint új parkolóhelyeket is kap a PÁGISZ. A fejlesztés a tervek szerint 2023 májusára készül el.

Kárpát Zsolt 2022.01.18.

Indul a PÁGISZ felújítása

Elkezdődött a PÁGISZ átfogó energetikai korszerűsítése. A következő hónapokban szigetelik az egész épület, kicserélik a nyílászárókat, és a tetőre napelemeket telepítenek. A 852 millió forintos beruházás kormányzati és Európai Uniós pénzekből valósul meg.

Németh Boglárka 2021.12.23.

Kara Ákos: fontos év áll mögöttünk, de előttünk is

Fontos év áll mögöttünk, de előttünk is - így értékelte a 2021-es évet Kara Ákos, országgyűlési képviselő. A politikus beszélt a Győrben, valamint a környékbeli településeken megvalósult fejlesztésekről, emellett kiemelte az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, melyre jövőre is ugyanígy szükség lesz. A képviselő a kormány családtámogatási intézkedéseit is üdvözli, melynek köszönhetően egyre többen vállalnak gyermeket, ami 2021-ben több intézményi fejlesztést is igényelt. A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy jövőre több fontos kérdésben is döntenie vagy választania kell majd a magyaroknak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat