Címke: Kara Ákos
Hirdetés
Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.08.04.

Kara: folyamatosan bővítjük a kerékpáros hálózatot

Ahogy eddig, úgy a jövőben is folyamatosan fejlesztjük a győri és Győr környéki kerékpárút-hálózatot. Ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos országgyűlési képviselő. A politikus, aki korábban maga kezdeményezte a Győr-Gönyű és a Győr-Pannonhalma bicikliutak megvalósítását hangsúlyozta, egyre nagyobb igény van a modern és biztonságos tekerést biztosító kerékpárutakra a régióban is. Kara Ákos arról is beszélt, hogy a mostani időszak inkább a tervezésről szól, ennek ellenére azon dolgozik, hogy mielőbb megépülhessen a Ménfőcsanakot, Tényőt, Sokorópátkát és a Bakonyt összekötő kerékpárút is.

Győr+ 2023.07.10.

Lakossági fórum a Kuopio parkban

Győr egyik országgyűlési képviselője a megújult parkban tart lakossági fórumot, ahol a működési rendről lesz szó elsősorban.

Mireider Máté 2023.06.04.

Már épül a bölcsőde Nagyszentjánoson

Újabb nagy lépéshez érkezett Nagyszentjános; lerakták az épülő bölcsőde alapkövét. A településen eddig az óvoda épületében kaptak helyet a legkisebbek, jövő év márciusában a tervek szerint azonban elkészül a saját intézményük is.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.05.16.

Komoly forgalmi változások lesznek a 83-as főúton

Gőzerővel készül a Győrt és Pápát összekötő új, kétszer kétsávos 83-as főút. A közel 100 milliárd forintos fejlesztésről rendszeresen beszámolunk, hiszen az egész régió közlekedését érinti. A több mint 36 kilométeren épül fizikai elválasztású főút a tervek szerint év végéig készül el. A fejlesztésnek köszönhetően gyorsabb és biztonságosabb lesz a közlekedés az érintett szakaszon. A közeljövőben több forgalomkorlátozás is életbe lép a 83-as főúton, erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.21.

Év végére közelebb kerül egymáshoz Győr és Pápa

Finiséhez érkezett a Győr és Pápa között megvalósuló, kétszer kétsávos 83-as főút építése. A közel 100 milliárd forint, uniós forrásból készülő beruházás az év végére közelebb hozza egymáshoz a kisalföldi megyeszékhelyet és a Veszprém vármegyei kisvárost. Erről a beruházás kezdeményezője, Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, nem csak gyorsabb, de jóval biztonságosabb is lesz autózni az érintett szakaszon, ráadásul az új 83-asnak komoly térségfejlesztési hatása is lesz.

Zombai-Kovács Ákos 2023.04.06.

Kara Ákos: a magyarok békét akarnak

A magyarok, de az európai emberek többsége is békét akar, a borzasztó és teljesen felesleges háborút mielőbb be kell fejezni. Erről beszélt a Győr Plusznak Kara Ákos.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.03.

Adyvárosi fejlesztéseket jártak be a képviselők

Jó ütemben készül az adyvárosi parkolólemez és a parkfejlesztés is. Ezt mondták a Győr+ Médiának az országgyűlési és az önkormányzati képviselő pénteken. Kara Ákos, a beruházás kezdeményezője és dr. Szálasy László, akinek körzetét szintén érinti a két és félmilliárd forint értékű fejlesztés közösen járták be a Kuopio parkot és környékét. A beruházás keretében nem csak parkolólemez épül, de a Kodály Zoltán és a Földes Gábor utcákban is új parkolóhelyeket alakítottak ki, sőt a park eddig elhanyagoltabb részét is modernizálják. Az adyvárosi projekt a tervek szerint nyárra készül el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.12.21.

Kara: közösen fejlesztettük a térséget

Az előző ciklusokban azért dolgoztam és a mostani ciklusban is azért dolgozom, hogy a térségben élők biztonságban élhessenek, közben pedig minél több, a hétköznapjaikat segítő beruházás valósulhasson meg. Így fogalmazott Híradónknak Kara Ákos. Az országgyűlési képviselő kiemelte, minden városrészre igyekezett odafigyelni és a vidéki településeken is olyan fejlesztéseket támogatott, amik a leginkább szolgálják a helyieket. A politikus kiemelte a Kovács Margit iskola és a Págisz energetikai felújítását, de beszélt a 83-as számú főút, kétszer kétsávosításáról is.

Sándor Szigeti 2022.09.24.

Kara Ákos: újabb győri iskola felújítása kezdődik

Ismét iskolai fejlesztés indul Győrben. Most a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény fejlesztése kezdődik meg Kara Ákos országgyűlési képviselő kezdeményezésére

Hirdetés