Címke: kajak-kenu
Hirdetés
Pécskai István 2022.10.21.

Kammerer: Ez karrierem utolsó felvonása

Továbbra is elnyűhetetlen, élvezi az életet és persze a kajakozást Kammerer Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok ikon 44 esztendősen is rendkívül izmos, kicsattan az erőtől. Nem mellékesen sikeres: ezt jelzi, hogy nemrégiben két országos bajnoki címet nyert. Nagy kérdés ugyanakkor: meddig kajakozik? A Győr+ Médiának elárulta, elkezdődött pályafutása utolsó fejezete.

Szigeti Sándor 2022.09.25.

Családban marad: Csay Renáta és fia egy VB-n indul

Példátlanul gazdag sportpályafutásának történetét 45 évesen, a jövő heti portugáliai kajak maraton világbajnokságon írhatja tovább Csay Renáta. A kétgyermekes családanya ráadásul a nagyfiával együtt versenyzik majd a világeseményen.

Szigeti Sándor 2022.09.12.

Kammerer: „Sokan akarják a skalpomat”

Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok sportlegenda képtelen kihívások nélkül élni. A 44 éves klasszis Szolnokon két új országos bajnoki címet ünnepelhetett, pedig mint mondja, a riválisoknak már nem őt kellene legyőzniük. De mi a titka és tervezi-e a visszavonulást? – erről is kérdeztük.

MTI 2022.08.19.

Két győri bronzérem a Multisport Eb-ről

A Mizsér Márk, Béke Kornél, Erdőssy Csaba, Erdélyi Tamás összeállítású kajaknégyes bronzérmet szerzett pénteken 1000 méteren a müncheni multisport Eb keretében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Szigeti Sándor 2022.08.18.

Győriek a Multisport Eb-n

A mai nappal a kajak-kenusok számára is megkezdődnek a küzdelmek a müncheni Multisport Európa-bajnokságon. Öt győri versenyzőnek is drukkolhatunk.

MTI 2022.08.09.

München lesz a kontinens sportfővárosa

Csütörtöktől jövő vasárnapig München ad otthont a második multisport Európa-bajnokságnak, melynek keretében kilenc olimpiai sportág kontinensviadalát rendezik meg egy helyen, nagyjából egy időben. A magyarok hét sportágban - asztaliteniszben, atlétikában, evezésben, kajak-kenuban, kerékpárban, tornában és triatlonban - lesznek érdekeltek.

MTI 2022.08.07.

Világbajnok a Nádas, Kopasz kajakkettes

A magyar versenyzők hat érmet, egy-egy aranyat és ezüstöt, valamint négy bronzot szereztek a helyi idő szerint vasárnap délelőtti döntőkben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Hirdetés