Hirdetés
Címke: kajak-kenu
Hirdetés
Széchenyi István Egyetem 2021.07.13.

A széchenyis Balla Virág is éremesélyes Tokióban

Balla Virág, a győri Széchenyi István Egyetem végzős hallgatója is képviseli hazánkat a tokiói olimpián debütáló női kenu 200 méter egyéni és 500 méter páros versenyszámaiban. Utóbbiban a szintén széchenyis Takács Kincsővel összetérdelve.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.28.

Kajak-kenusokat köszöntött a városvezetés

Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos, sportot is felügyelő alpolgármester Balla Virágnak, Takács Kincsőnek és a Győri Vízisport SE elnökének, Kocsis Róbertnek adott át ajándékcsomagot az önkormányzat nevében.

mti 2021.06.04.

Győri arany és ezüst a kajak-kenu Eb-n

A kenus Balla Virág második lett 500 méter egyesben, a mai nap zárásaként pedig Kopasz Bálint megnyerte a kajak egyesek 500 méteres versenyét.

mti 2021.05.31.

Varga Ádám a párosra koncentrál

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége hétfőn elfogadta a hétvégi gyorsasági és parakenu Európa-bajnokságra utazó csapat névsorát.

MTI 2021.05.29.

Kozák duplázott, egyesben Tótka, Varga és Takács nyert

Kozák Danuta az egyes után Bodonyi Dórával párosban is nyert Szegeden a kajakosok és kenusok válogatóversenyén, amelyen az olimpiai, illetve az Európa-bajnoki csapatba kerülés a tét, míg a többi szombaton lebonyolított ötkarikás számban Tótka Sándor, Varga Ádám és Takács Kincső diadalmaskodott.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat