Címke: jogi kar
Hirdetés
Győr+ 2023.11.21.

Népszerű a jogászképzés

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara nyílt napot tartott kedden az Áldozat utcai campuson. Sokan jöttek el a programra és próbálták ki, milyen lehet egyetemistának lenni.

Pulai Sarolta 2023.10.13.

Karriernap a győri jogi karon

A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar és a Hallgatói Önkormányzat közös szervezésében először rendeztek a napokban Karriernapot és expót a campuson.

J. Kovács Andrea 2023.09.15.

Középiskolások a jogi karon

Jogtudatosan címmel középiskolásoknak indított felkészítő programot az Széchenyi István Egyetem jogi kara.

Németh Boglárka 2023.07.18.

Átadták a jogi diplomákat a Széchenyin

Elkezdődött a nyári diplomaátadó dömping a győri Széchenyi István Egyetemen. Hétfő délután az Állam- és Jogtudományi Kar végzősei vehették át munkájuk gyümölcsét.

Győr+ 2023.05.10.

Európa legjobbjai közt a győri világűrjogi csapat

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának csapata kimagasló teljesítmény nyújtva, a kontinens leghíresebb világűrjogi képzési helyeinek hallgatóival mérhette össze tudását a „Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition” elnevezésű nemzetközi világűrjogi perbeszédversenyen. A győri egyetem évek óta sikeresen szerepel a rangos megmérettetésen.

Győr+ 2022.12.19.

Jótékonysági díszvacsora: a jogi kar hallgatóit támogatták

A Széchenyi István Egyetem állam- és jogtudományi kara tehetséges, rászoruló hallgatóinak támogatása volt a fő célja a Deák Ferenc Alapítvány a Győri Jogászképzésért jótékonysági díszvacsorájának. Az eseményen vette át a Pro Facultate díj Zechmeister Károly-fokozatát dr. Raisz Anikó, a Technológiai és Ipari Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdálkodásért felelős államtitkára.

Hirdetés