Hirdetés
Címke: jégkorong
Hirdetés
Havassy Kata 2020.09.16.

Szombaton nem lesz meccs Győrben

Elmarad a szombatra, az új győri csarnokba kiírt Titánok - Opten Vasas HC mérkőzés a jégkorong Erste Ligában, mert a hazai csapat keretében és a stábtagok között koronavírussal fertőzöttek vannak.

Nagy Roland 2020.09.12.

Izgalmas mérkőzéssel mutatkoztak be Győrben a Titánok

Felnőttmeccsen is jól vizsgázott az egy hete átadott Nemak Jégcsarnok. A történelem első Győrben rendezett Erste ligás előszezonmeccsén nagy csatában kaptak ki 5:4-re a hazai pálya előnyével ismerkedő Titánok a DEAC-tól.

Nagy Roland 2020.09.02.

Győrben épült fel Magyarország legmodernebb jégcsarnoka

Ünnepélyes korongbedobással és szalagátvágással adták át Győrben az új Nemak Jégcsarnokot. Magyarország legújabb és legmodernebb jeges sportkomplexuma több mint 2 milliárd 170 millió forintból valósult meg. Az új jégcsarnok a Győri ETO Hockey Klub 350 igazolt jégkorongozó és műkorcsolyázó sportolója mellett szeptembertől az Erste Ligában szereplő Titánok jégkorongcsapatnak is az otthona lesz.

MTI 2020.08.08.

További öt csapat jutott a rájátszásba

A New York Islanders, az Arizona Coyotes, a Montreal Canadiens, a Chicago Blackhawks és a Vancouver Canucks jutott be pénteken az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásába a koronavírus-járvány miatt bevezetett selejtezőből.

MTI 2020.07.30.

Szombaton indul a “legőrültebb” rájátszás

Magyar idő szerint szombaton este kezdetét veszi minden idők "legőrültebb" rájátszása az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL): a koronavírus-járvány miatt várhatóan majd csak bő két hónap múlva, október elején hirdetnek bajnokot.

Sándor Szigeti 2020.07.16.

Bartalis István Fehérváron folytatja

Bartalis Istvánnal és Hári Jánossal erősített az osztrák jégkorong-bajnokság (ICE) következő idényére a Hydro Fehérvár AV19.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat