Címke: jégkorong
Hirdetés
Nagy Roland 2023.12.06.

Bartalis József, a győri jégkorong mindenese

Spíler című podcastünk legutóbbi vendége Bartalis József volt, aki a magyar jégkorong történetének egyik legjobb játékosa is lehetett volna, mégis a román válogatottal ért el sikereket a nyolcvanas években.

Pécskai István 2023.10.05.

Hazai jégen is debütáltak a győri hokisok az új szezonban

Hazai környezetben is bemutatkozott az UNI GYŐR ETO HC felnőtt férfijégkorong-csapata a 2023/24-es szezonban. A Magyar Kupában a jászberényi Lehel HC volt a gárda ellenfele a Győri Jégsport Központban. A 6 légióssal felálló vendégek 4-2-re győztek, így kétgólos előnyt szereztek a jövő keddi visszavágóra.

Győr+ 2023.09.13.

Az egyetem fejlődésével ismerkedett az ingolstadti ifjúsági jégkorongcsapat

A Széchenyi István Egyetem nemzetközi és sportkapcsolatai erősítésének jegyében az intézménybe látogatott Győr testvérvárosa, Ingolstadt U20-as jégkorongcsapata. A fiatal sportolók megismerték a győri universitas modern infrastruktúráját és az általa kínált sokszínű lehetőségeket is.

Győr+ 2023.08.17.

Irány a nemzetközi porond!

A hosszú „nyári szünet” alatt sem állt meg a munka az UNI Győr ETO HC csapatánál, a háttérben javában zajlott a 23/24-es szezon előkészítése.

Szigeti Sándor 2023.07.02.

Bányamunka járt a gyenge szereplésért

Győr Sportjáért díjjal tüntették ki Bartalis Józsefet, akinek neve fogalom a magyar és a román jégkorongsportban. 1996-ban új alapokra helyezte a győri jégsportot, majd több ezer óvodással és iskolással szerettette meg a korcsolyázás és a mozgás örömét.

Hirdetés