Címke: Jedlik iskola
Hirdetés
Győr+ 2023.11.16.

Százakat vonz a Jedlik

Nem csak az országos technikumi rangsorban foglal el előkelő helyet a Jedlik Ányos Gépipari Technikum.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.04.20.

Németül is nagymenők

A német nyelv magyarországi hetén Győr is csatlakozott a népszerű programsorozathoz, városunkban a Jedlik-iskola adott otthont a Wunderbar Fesztiválnak. A prezentációs versenyen tehetséges diákok 2 fős csapatokat alkotva, 4-6 perces előadásaikkal adtak számot tudásukról, így népszerűsítve a német nyelvet.

Pécskai István 2023.03.24.

A Jedlik és a Baross iskola is előkelő helyen a technikumok rangsorában

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) elkészítette a technikumokat rangsoroló országos TOP 100-as listát, amelyen két győri iskola is előkelő helyen végzett. A Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium  a negyedik, a Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum pedig a tizedik helyet szerezte meg.

Pécskai István, Zombai-Kovács Ákos 2023.03.02.

Jedlik: évek óta segítik a rászoruló tehetségeket

Már hosszú évek óta segíti a tehetséges, de valamilyen okból rászoruló diákjait a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum. Az intézmény, a Győri Zsidó Hitközséggel, illetve a Hatos és Társa Nyelviskolával közösen a napokban 14. alkalommal szervezett jótékonysági koncertet, melynek bevételét ezúttal is nehéz sorsú fiataloknak ajánlották fel.

Ficsór Dávid 2023.01.17.

Jedlik-iskola: tovább folytatnák a magas szintű képzést

A tradíció és a legkorszerűbb oktatás találkozik a Jedlikben, amit hosszú évek óta képviselnek, és a jövőben is szeretnék ezt magas színvonalon folytatni. Ezt mondta a Győr+ Médiának Módos Gábor, a több mint 120 éves győri iskola igazgatója.

Hirdetés