Címke: játszóterek
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.10.14.

Dr. Laczkovits-Takács Tímea: A családbarát településrész megteremtése a célom

Ménfőcsanakon a 15-ös választókörzet képviselője immár 13 éve dr. Laczkovits-Takács Tímea, akinek célja, hogy a városrész kiegyensúlyozottan fejlődjön, korszerű, élhető, rendezett és biztonságos legyen. Az elmúlt években több kisebb fejlesztés révén sokat fejlődött a városrész, járdák, közlekedési csomópontok és közösségi terek újultak meg, létesültek.

Kárpát Zsolt 2023.10.13.

Felmérték: biztonságosak a győri játszóterek

Biztonságosak és jó állapotban vannak a győri játszóterek, ez derült ki egy friss felmérésből. A győri önkormányzathoz több mint 135 játszótér tartozik, mondta el a Győr Plusz Médiának Morvay László.

Győr+ 2023.06.19.

Lopják a napvitorlákat – Ön is tehet bejelentést!

Sajnos ismét lopják a gyermekeknek árnyékot tartó napvitorlákat a győri játszóterekről - hívja fel a figyelmet a Győr-Szol Zrt. A szolgáltató mindenkit arra kér, tegyen bejelentést, ha ilyen esetet tapasztal.

Ficsór Dávid 2023.05.26.

Árnyékban játszhatnak a gyerekek, kikerülnek a napvitorlák

Folyamatosan helyezik ki a győri játszóterekre a napvitorlákat. Tavaly 95 darab árnyékolót szereltek fel a különböző közterületekre, amik közül kilencet elloptak. Idén az önkormányzat saját költségén pótolta a hiányzókat és egy logóval meg is jelölte mindegyiket.

Zombai-Kovács Ákos | Fotó: MekliZ fotó/Komlós Ádám 2022.12.08.

Megújult és ki is bővült az Akác téri játszótér

Megújult és ki is bővült Szigetben, az Akác téri játszótér. Erről a körzet képviselője és a Győr-Szol illetékese számoltak be a helyszínen. Ahogy korábban a mini park kialakítását, most annak bővítését is Szeles Szabolcs alpolgármester kezdeményezte, ráadásul a fejlesztéshez szükséges pénzt is ő biztosította, képviselői keretéből. A városvezető kiemelte, az Akác téren és környékén egyre több gyerekes család él, nekik kedvez a mostani játszótérfejlesztés és őket szolgálja a közelmúltban végrehajtott parkoló kialakítás is.

Földvári Gabriella 2022.04.07.

Különleges játszótérrel gazdagodott Győr

A fogyatékossággal élő és az ép gyermekek közösen játszhatnak a csütörtökön átadott Kálvária úti játszótéren, amely a Gerzson és Panka nevet viseli.

Győr+ 2021.11.02.

Innovatív játszótérrel bővül a Mobilis

Újabb attrakcióval bővül a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, ahol egy új kültéri játszótér készül el még ebben az évben. A beruházás mutatja: a győri Széchenyi István Egyetem rendkívül fontosnak tartja, hogy minőségi szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínáljon a győrieknek, a Győrbe látogatóknak és a továbbtanulás előtt álló diákoknak is.

Hirdetés