Címke: játék
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.08.23.

Régi játékok gyűjteménye egy győri otthonban

Régi játékokat, többségében Schenk-katonákat gyűjt egy győri édesapa. Laposa István gyűjteményének értéke egy középkategóriás személyautóéval ér fel, a Schenk-féle playmobil hasonmások ugyanis igazi kincsnek számítanak, Istvánnak pedig 500 darab van belőlük

Győr+ Rádió 2023.07.23.

CIMBIózisban a hallgatókkal

A Barátság Világnapjának megünneplésére többféle formát választhatunk, ebből pedig a Győr+Rádió is ki szeretné venni a részét. Részletek a cikkben!

Győr+ 2023.06.12.

Nyári könyves kihívás: olvasásra és játékra fel!

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér nyári könyves kihívása azoknak szól, akik szeretnek olvasni és játszani is. Megadott kategóriákból egy-egy könyvet lehet elolvasni, a kihívás június 10-től szeptember 20-ig tart.

Pécskai István 2023.04.15.

Újra indul a manóajtó-vadászat!

Amint beköszönt a jó idő, ismét izgalmas játék várja a kisgyermekes családokat a győri Püspökerdőben. Az ott található tanösvényre még tavaly költöztek be a manók, akik a fák tövében laknak. A lakhelyük bejáratánál különleges, miniatűr ajtókat lehet felfedezni, ezeket kell felkutatniuk a játékra vállalkozóknak.

Győr+ 2023.03.01.

Petőfi arcai

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára 2023. március 6. és 10. között Petőfi arcai címmel internetes játékot hirdet az általános iskola felsős tanulói részére. Ebben az időszakban minden nap egy-egy kérdést tesznek fel Petőfi életének szakaszairól.

Szöveg és fotó: Xantus János Állatkert 2022.12.18.

Hatalmas siker volt az állatvédelmi témahét

Lezajlott az Állatvédelmi Témahét az országban. Öröm volt nézni, milyen sokan és milyen sokféle eseményen vettek részt a kutyasétáltatástól elkezdve az állatkerti színes programokig. A győri állatkert egy játékos kvízzel készült erre az alkalomra. A kvíz témájában állatkerti állatok, felelős állattartás, állatvédelem és papagájtartás szerepelt. A játékokat egy online felületen tölthették ki az előre regisztrált győri és környéki általános iskolás osztályok.

Földvári Gabriella 2022.06.21.

Július első hétvégéjén újra a gyerekeké a város

Kedden a Rába partján vidám hangulatban tartotta a Vaskakas Bábszínház társulata a Győrkőcfesztivál sajtótájékoztatóját. Július 1-3 között 12 helyszínen ezer program várja a lurkókat Győrben.

Hirdetés