Hirdetés
Címke: ipar-gazdaság
Hirdetés
MTI 2020.05.27.

Igyekszik csökkenteni a kieséseket a Rába

Rugalmas gyártással és a globális piaci lehetőségek kiaknázásával igyekszik csökkenteni az új típusú koronavírus-járvány okozta kieséseket a Rába Járműipari Holding Nyrt., úgy, hogy közben a munkahelyek maximális megtartására is törekednek - mondta az MTI-nek a győri székhelyű vállalat elnök-vezérigazgatója.

Kárpát Zsolt 2020.05.22.

Csoportos létszámleépítés a NEMAK-nál

A koronavírus járvány okozta gazdasági visszaesés nagymértékben érinti az autóipart. A Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. mintegy 180 fős csoportos létszámleépítést tervez július végéig.

Földvári Gabriella 2020.05.20.

Kampányt indít a kamara

A Győr-Moson-Soproni Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány együttműködésével kampányt indít Nálam a megyei kereskedők az elsők! címmel, hogy felhívja a figyelmet, vásároljunk tudatosan a megyei vállalkozók kínálatából.

Hajba Ferenc 2020.05.18.

Már két műszakban gyártja autóit az Audi

Újabb jelentős lépés az Audinál: hétfőn elindult a második műszak a járműgyártásban, és sorozatban készülnek az elektromos hajtások is.

MTI 2020.05.13.

Csökkent a Rába árbevétele és nyeresége

A Rába Járműipari Holding Nyrt. konszolidált árbevétele 19,5 százalékkal 11,8 milliárd forintra csökkent az első három hónapban, és 112,9 százalékos csökkenés eredményeként 119,6 millió forint veszteséget termelt a cég a tavalyi év első negyedéhez képest - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerda este közzétett gyorsjelentésből.

MTI 2020.04.30.

Részvényenként húsz forint osztalékot fizetnek

A Rába Járműipari Holding Nyrt. húsz forint osztalékot fizet ezer forintos névértékű részvényeire a 2019. évi adózott eredménnyel kiegészített szabad eredménytartalékából - közölte a győri székhelyű társaság az igazgatóság közgyűlési hatáskörben hozott határozatát csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Hajba Ferenc 2020.04.23.

Megállapodás az Audinál

A mai napon, csütörtökön az Audi Hungaria vállalatvezetése, valamint a munkavállalói érdekképviselet megállapodást kötöttek a munkahelyek hosszú távú megőrzése céljából – tájékoztatott Czechmeister Mónika, a társaság kommunikációs vezetője.

MTI 2020.04.23.

A korlátozásoknak hosszú távon súlyos következményei lehetnek

Az időben meghozott intézkedéseknek köszönhetően Magyarországon sikerült lassítani a járvány terjedését, a korlátozások hosszú távú fenntartása azonban súlyos gazdasági, társadalmi következményekkel járhat - erről Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszélt egy online tudományos konferencián csütörtökön.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat