Hirdetés
Címke: internet
Hirdetés
MTI 2022.06.14.

Gyermekvédelmi fejlesztést jelentett be az Instagram

A szülői felügyeletet biztosító frissítéssel reagál hamarosan az Instagram azokra a vádakra, miszerint eddig nem védte kellően a kiskorú felhasználóit - jelentette be az Instagramot működtető Meta cég franciaországi közkapcsolati felelőse.

J. Kovács Andrea 2022.04.07.

Az internetjogász tanácsai

Hetedik alkalommal rendezik meg a Digitális Témahét elnevezésű akciót, mely Magyarország legnagyobb digitális pedagógiai eseménye. 2016-ban indult útjára az Emberi Erőforrások Minisztériumának kezdeményezésére, szakmai partnere a Digitális Jólét program.

Németh Boglárka 2022.04.06.

Fogyasztóvédelmi kisokos nyugdíjasoknak

Sok veszély fenyegeti a fogyasztókat a piacon. A nyugdíjasokra, akik kevesebb helyről tudnak tájékozódni, még több veszély leselkedik, főleg, ha az internetről vagy katalógusból rendelnek, illetve ha későn döntenek úgy, hogy a vásárolt terméket visszacserélnék, vagy esetleg vissza szeretnék küldeni.

MTI 2022.02.26.

Ukrajna: gondok vannak az internettel

A Guardian szerint probléma adódott Ukrajnában az internettel. Mindeközben Kijevet több irányból támadják, heves utcai harcok zajlanak.

J. Kovács Andrea 2022.02.08.

A biztonságos internet napja

Február második keddjén, azaz ma van a biztonságos internet napja. A Safer Internet Day célja, hogy az Európai Unió akciótervéhez kapcsolódva több mint 100 országban ugyanazon a napon hívják fel a figyelmet az internet előnyeire és veszélyeire.

Ficsór Dávid 2022.02.08.

Az internet veszélyeit rajzolták le

Rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya NETed(d) címmel. A kezdeményezéssel a Biztonságos Internet Nap nemzetközi akcióhoz szerettek volna csatlakozni. A program célja, hogy felhívja az ifjúság figyelmét az internet előnyeire és komoly veszélyeire.

J. Kovács Andrea 2022.01.17.

Digitálisan is biztonságban

A Győri Egyházmegyei Karitász a közösségi szolgálatban vele együttműködő iskolákkal felvilágosító előadás sorozatba kezdett a diákok tudatos internethasználatának növeléséért - tájékoztatta a Győr+ Médiát Paksa Balázs sajtóreferens.

J. Kovács Andrea 2021.11.17.

Gyerekek a neten

Hogyan vigyázzunk gyermekeinkre internethasználat közben? Mikortól használják az okos eszközöket? Kell-e őket ellenőrizni? A Győr+ Rádió ma reggeli műsorában erről beszélgetett Pribránszki Mariannával Bajzát Zsuzsi és Orosz Sándor.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat