Hirdetés
Címke: ingatlanpiac
Hirdetés
Győr+ 2021.08.31.

Adózni kell az albérletek után

A kiadó ingatlanok piacának csúcsszezonja augusztusra és szeptemberre esik, évek óta ilyenkor keresnek a legtöbben bérelhető házat, lakást. A felsőoktatási tanév kezdetével lassan elfogynak a kiadó albérletek, ezért nem árt tisztázni a hosszútávú lakáskiadás szabályait.

Győr+ 2021.08.16.

Meglódult a Győr-Moson-Sopron megyei albérletpiac

Az albérletek piacán elindult a főszezon a felsőoktatási ponthatárok július végén történő kihirdetésével, ez pedig felélénkítette a járványhatás miatt tavaly mélypontra kerülő, ám az idén élénkülést mutató piacot.

Győr+ 2021.06.22.

Járvány előtti szinten a panelkereslet

A panellakások már a járvány előtti szinten vannak az érdeklődéseket tekintve - derült ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely több mint 100 ezer hirdetés alapján mérte fel a panellakások és a téglaépítésű társaik iránti keresletet és kínálatot, valamint a június közepén érvényes kínálati árakat.

MTI 2021.06.08.

Jelentősen drágultak a nyaralók

Megtorpanást hozott az országos lakáspiaci áraknál a koronavírus-járvány tavaly tavaszi megjelenése, a nyaralókra ugyanakkor ez nem igaz, a legnépszerűbb térségekben kétszámjegyű volt a drágulás - közölte az ingatlan.com kedden.

mti 2021.06.01.

Hetven százalékkal nőtt az ingatlan adás-vételek száma

Májusban 14 193 ingatlan adásvétel történt, ez 2019 hasonló időszakához képest 5 százalékos, a koronavírus-járvány első hullámában, 2020-ban mért gyenge májusi adathoz viszonyítva viszont csaknem 70 százalékos növekedés a Duna House (DH) saját adatain alapuló becslése szerint - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Győr+ 2021.05.20.

Pörög megyénkben az ingatlanpiac

Bővülés tapasztalható megyénkben az új lakások piacán. De pörög a használt ingatlanok forgalma is, minden ingatlantípusnál nőtt az ár is.

mti 2021.05.19.

Az emberek fele nem tudja, mi az előleg

Az emberek fele nem tudja, hogy a foglalóval ellentétben az előleg minden esetben visszajár, ha meghiúsul az ingatlan adásvétele, függetlenül attól, melyik fél felelős érte - derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) több mint hétszáz választ összesítő online felméréséből.

Hajba Ferenc 2021.04.28.

A mi megyénkben épül a legtöbb lakás

Győr-Moson-Sopron megyében tavaly a 100 ezer kosra jutó épített lakások száma 854 volt, magasan a legtöbb az egész országban. Összehasonlítottuk a megyék mutatóit.

Győr+ 2021.04.14.

Győr a negyedik legdrágább az ingatlanpiacon

Elkészült a több szempontból is rendhagyónak mondható 2020-as év lakáspiaci bizonyítványa. Az év végén csökkent a használt lakások ára, a negyedik negyedévben a harmadikhoz képest 1,1 százalékos volt a mérséklődés - derül ki az ingatlan.com hivatalos lakásár-adatokon alapuló elemzéséből, amely 130 ezer lakóingatlan hirdetés alapján azt is bemutatja, hogy április közepén milyen átlagos négyzetméterárak jellemezték a nagyvárosokat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat