Címke: informatika
Hirdetés
Győr+ 2022.05.20.

Audi Development Camp

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

Győr+ 2021.05.07.

Big Data kutatócsoport a győri egyetemen

Nagyvállalatok gyártási folyamatainak optimalizálásában nyújt segítséget a győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontjában a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézettel (SZTAKI) való szoros együttműködésben megalakult Big Data Kutatócsoport. A mesterséges intelligencia eszközeit is alkalmazó módszerek használata áttételesen a fenntartható fejlődéshez is hozzájárul.

Mireider Máté 2020.12.11.

Erős jelszó, nagyobb biztonság

Mindennaposak az adatlopások, hekkelések, a károsultak sokszor hónapokig észre sem veszik, hogy mi történt - erre a veszélyre hívja fel a figyelmet a police.hu-n közzétett felhívás is.

OTS 2020.04.23.

Dobogós helyet szereztek a jedlikesek

Véget ért a "Kódolj határok nélkül!" országos nyílt forráskódú középiskolai programozó verseny. A döntőbe került 10 csapat feladata egy olyan alkalmazás fejlesztése volt, amely segítséget nyújt a családoknak abban, hogy rendszerbe foglalják a napi feladatokat, illetve beosszák egymás között a számítógép használatot és a házimunkát, így kevesebb vitával és több szabadidővel telhetnek az otthon töltött napok.

Hirdetés