Címke: idősek napja
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.10.12.

A ménfői nyugdíjasokat köszöntötték

Jó volt végignézni a Bezerédj-kastély szépen megújult pincehelyiségében, melyet most a ménfői nyugdíjasok töltöttek meg szép számmal. A körzet képviselője, Szabó Jenő hívta őket immár hagyományos, idősek napi rendezvényére.

J. Kovács Andrea 2023.10.02.

Az időseket köszöntötték Csanakon

Az Idősek Világnapja alkalmából rendeztek műsoros ünnepséget a Bezerédj-kastélyban. A körzet önkormányzati képviselője, dr. Laczkovits-Takács Tímea minden csanaki nyugdíjast meghívott a hétfő délelőtti rendezvényre, melyre kétszázan el is jöttek

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.12.

Idősek napja: a hetven év feletti csanakiakat köszöntötték

A 70 év felettieket köszöntötték Ménfőcsanakon, az Idősek Világnapja alkalmából. A városrészben régi hagyomány, hogy a körzet önkormányzati képviselője közös programja hívja a szép korúakat, akik szívesen fogadják az invitálást és vesznek részt a mindig színvonalas programon. Tavaly, a Covid miatt rövidített formában és két felvonásban tudott megvalósulni a rendezvény, idén viszont egyszerre vendégeskedett a 168, 70 év feletti idős a Bezerédj-kastély pincehelyiségében. Az esemény házigazdája, dr. Laczkovits-Takács Tímea szerint az idősek megbecsülése mindig fontos.

Hirdetés