Címke: Hungaroring
Hirdetés
MTI 2023.07.23.

Verstappen győzött, a Red Bull rekordot döntött a Hungaroringen

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte vasárnap a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, egymás utáni hetedik sikerével tovább növelte az előnyét az összetett pontverseny élén, csapatával pedig rekordot döntött.

MTI 2023.07.23.

Telt ház és bevételi rekord a Hungaroringen

Több mint 100 ezer néző előtt rendezik meg 15 órától a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ez pedig azt is jelenti, hogy a létesítmény bevételi rekordot ért el az új érában - mondta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója vasárnap az MTI-nek.

Győr+ 2023.07.08.

Így segíti a Magyar Nagydíjra látogatók utazását a MÁV

Július 21-23. között rendezik a Formula-1 Magyar Nagydíjat, amire idén is óriási az érdeklődés, a vasárnapi versenynapra már tavaly decemberben elkelt az összes belépő. A Hungaroringgel kötött megállapodás értelmében a MÁV-VOLÁN-csoport a látogatók minél gördülékenyebb ki- és hazajutásának elősegítése érdekében készül a háromnapos versenyre: a MÁV-START gödöllői járatai KISS és FLIRT motorvonatokkal, a MÁV-HÉV járatok több kocsival kiegészülve közlekednek, a Volánbusz pedig ingyenes különbuszokat indít. A jegyváltás megkönnyítése érdekében a MÁV-START, a MÁV-HÉV és a Volánbusz érintett, menetrendszerinti járataira fixáras jegyet is bevezetnek. Az egy útra szóló „Hungaroring jegy” és az oda-vissza útra is érvényes „Hungaroring flexijegy” már elővételben megvásárolható.

Győr+ 2023.06.06.

Szorosabbra fűzheti kapcsolatát az egyetem a MOB-bal és a Hungaroringgel

Több területen is hasznosnak tartaná a győri Széchenyi István Egyetemmel való szoros együttműködést Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki az intézményben tett látogatást. A sportvezető elismerően nyilatkozott a győri universitas fejlődéséről.

Csollán Tamara 2022.07.31.

Verstappen először nyert Mogyoródon

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen. A 24 éves vb-címvédő ezzel tovább növelte előnyét az összetettben.

MTI 2022.06.12.

Kiss újabb rajt-cél győzelme

A címvédő és háromszoros Európa-bajnok Kiss Norbert újabb rajt-cél győzelmet aratott a gyorsasági kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló második fordulójában, vasárnap.

Hirdetés