Címke: hulladék
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.11.28.

Csomagolásmentes vásárlás a hulladékcsökkentésért

A Hulladékcsökkentési hét ismét ráirányította a figyelmet a csomagolásmentességre. Baldauf Gábor, a Zsákoljunk bolt tulajdonosa úgy véli, nem könnyű megszólítani az embereket. A megrögzött vásárlási szokások hatása alól nehéz szabadulni még akkor is, ha ez jó cél érdekében történik.

Győr+ 2022.11.07.

Hulladékcsökkentési hét kreatív programokkal

Győr város vezetőségének kiemelten fontos a környezetvédelem, és emellett a lakosság szemléletformálása is, ezért a Hulladékcsökkentési héten az alábbi programokat tervezi.

Győr+ 2022.10.20.

Íme néhány fontos információ az ünnepekre a GYHG-tól!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás október 23-án, valamint október 31-én és november 1-jén változás nélkül történik.

Győr+ 2022.09.23.

Belvárosi nagytakarítás

Kihelyezett hulladékudvar várja a belvárosban élőket szeptember 24-én szombaton 8 és 16 óra között. Most díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált dolgaitól a GYHG kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontján a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar udvarán (Liszt Ferenc utca 42.) Megközelítés a Schwarzenberg utca felől.

J. Kovács Andrea 2022.09.18.

Hulladékégetés szigorú szabályokkal

Szeptember 30-án megnyitja kapuit városunkban a II. Klíma Expo. A támogatók sorában találjuk a Győri Hulladékégető Kft.-t is, melynek ügyvezetőjével, Bálint-Marczali Dórával beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.23.

Nyár végi nagytakarítás Szabadhegyen

Nyár végi nagytakarítás lesz Szabadhegyen, szombat reggel 8 és délután 16 óra között a veszélyes hulladékon kívül, bármilyen lomtól ingyen szabadulhatnak meg, akik igénybe veszik a szolgáltatást. Erről a körzet két önkormányzati képviselője számolt be a Győr+ Médiának. Diligens Tibor és Hajszán Gyula mindenkinek azt ajánlja, ha teheti, éljen a lehetőséggel és vegyen részt a nyár végi nagytakarításon. A Zöld utcai buszfordulóban lesz a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pont, ami ezúttal is a képviselők kérésére és támogatásával valósul meg.

Győr+ 2022.06.17.

Meghosszabbított nyitvatartás a kukakiadásban

Az ügyfelek igényeit figyelembe véve június 15. és szeptember 15. között négy órával meghosszabbította a megsérült hulladékgyűjtő edények cseréjét, pótlását és az új lakásba, házba költözők edényeinek kiadását a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Németh Boglárka 2022.06.04.

Ingyenes hulladékudvar az adyvárosiaknak

Radnóti Ákos alpolgármester és Dr. Szálasy László önkormányzati képviselő ismét saját keretéből áldozott arra, hogy a körzetükben élőknek legyen hová lerakni a feleslegessé vált hulladékot és lomokat.

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Németh Boglárka 2022.06.02.

Ingyenes hulladéklerakás Adyvárosban

Ingyenes hulladék- és lomlerakó udvar lesz szombaton Adyvárosban. Radnóti Ákos, alpolgármester és dr. Szálasy László, önkormányzati képviselő minden évben saját képviselői keretéből segíti a körzetben élőket azzal, hogy ingyenesen megszabaduljanak a feleslegessé vált lomoktól.

Hirdetés