Címke: hulladék
Hirdetés
Győr+ 2023.06.17.

Nyári nagytakarítás Nádorvárosban a polgármesterrel

Nagy sikere van városszerte a kihelyezett, szelektív hulladékgyűjtő pontoknak. A sorozat szombaton 16 óráig Nádorvárosban várja a győrieket a volt Komszol telephelyre, ahol ingyenesen megszabadulhatnak feleslegessé vált holmijaiktól az érdeklődők. A reggeli órákban az akció kezdeményezője, dr. Dézsi Csaba András is a helyszínre látogatott.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.06.01.

Ismét lesz hulladékudvar Adyvárosban

Ismét megszabadulhatnak lomjaiktól az adyvárosiak, hiszen június 3-án szombaton 8-16 óráig ezúttal is megnyitja kapuit a kihelyezett hulladékudvar, ahová érvényes dokumentumokkal lerakhatják szemetüket a körzetben élők.

Győr+ 2023.05.28.

Ösztöndíjasából a cég munkatársa lett a Széchenyi István Egyetem volt hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetemet és az ipari hulladékok kezelésével, hasznosításával foglalkozó Büchl Hungária Kft.-t hosszú évek óta szoros partnerség fűzi össze, hiszen az intézmény és a cég is kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Az együttműködés nemcsak a képzésben, de a fiatalabb korosztály szemléletformálásában és a jövő szakembereinek támogatásában is tetten érhető. A vállalkozás által alapított egyetemi ösztöndíj első nyertese ma már a cég alkalmazottja.

Győr+ 2023.04.22.

Mindennap tehetünk Földünkért!

Győrben és térségében működik Magyarország egyik legmodernebb hulladékgazdálkodási rendszere. A győrieknek több lehetősége is van a hulladékok elhelyezésére, a Föld napja alkalmából ezeket foglaltuk össze.

Győr+ 2023.04.22.

Tudatos takarítás a természetért!

Évek óta nagy sikerrel zajlik hazánk egyik legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma a TeSzedd!, melyet az Energiaügyi Minisztérium támogatásával idén 11. alkalommal szerveznek meg országszerte. Az akcióhoz természetesen Győr is csatlakozott, a városban több helyszínen várták a tudatos "takarítókat", így szombat reggel a Pinnyédi Híd lábánál is rengetegen gyűltek össze, hogy közösen tegyenek környezetükért.

Szerző és fotó: GYHG 2023.03.05.

Tavaszi nagytakarítás

A tavasz beköszöntével egyre többen teszik rendbe udvarukat, portájukat, házukat vagy lakásukat. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az általa üzemeltetett hulladékudvarokban várja a lakosságtól származó, rendrakás során összegyűlő lomokat.

J. Kovács Andrea 2023.02.19.

Nem bántja a szemét a sok szemét?

A régi kérdés sajnos most is aktuális, ma is probléma a hulladékok nem megfelelő elhelyezése. A győri önkormányzatnak nagy kihívást jelent a zugszemét felszámolása – közölte Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője.

Hirdetés