Címke: hősök
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.07.29.

A győri életmentő hős emléke nem halványul

Huszonhárom éve már annak, hogy Gősi Zoltán, egy győri fiatalember életét adta két embertársáért Korfu mesés szigetén. Neve egybeforrt az önzetlenséggel, a bátorsággal. Még mindig csak 49 éves lenne. A mi felelősségünk, hogy nem feledjük.

HAK 2023.05.28.

Ismét meghirdetik a Győri Stafétát

A Magyar Nemzetőrség „Török István” Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával idén 20-dik alkalommal hirdeti meg közterületi futóversenyét, amelyre június 2-án 10 órakor a Bem téren kerül sor.

Havassy Anna Katalin 2023.01.30.

Egy kazinczys diák sietett az összeesett férfi segítségére

A győriek ismét jelesre vizsgáztak emberségből, amikor nem hagyták magára a belvárosi aluljáróban összeesett embert. A segítségből legaktívabban, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium egyik végzős diákja vette ki a részét.

Havassy Anna Katalin 2023.01.28.

Emberségből jelesre vizsgázott a győri taxis

A megérzéseire és a szívére hallgatott Krakovszki Zsolt győri taxisofőr január 25-én kora reggel, amikor egy idős nénit kérése ellenére nem Budapestre, hanem a Győri Rendőrkapitányságra vitt.

Garamvölgyi Imre 2021.05.28.

Nem merülhetnek feledésbe a hősök

Hősök napi megemlékezést tartott Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Radó-szigeti Hősi emlékműnél péntek délelőtt. Idén nemcsak a háborúkban elesettek, hanem a másfél éve húzódó Covid-járvány ellen harcoló hősök előtt is fejet hajtottak a jelenlévők.

Hirdetés