Hirdetés
Címke: Hild József Építőipari Technikum
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.03.07.

Ők építhetik a jövőt: szakmai verseny a Hildben

A szakma jeles napja, az építészet ünnepe, így jellemezte a hétfőt a Hild József Építőipari Technikum igazgatója, a magas- és mélyépítő technikusok Országos Szakmai Tanulmányi Verseny megnyitó ünnepségén. Józsa Tamás kiemelte, 21 versenyző méri össze tudását, ráadásul a mélyépítők hosszú idő után először vesznek részt a programon, annak köszönhetően, hogy az ország több pontján újraindult a mélyépítő képzés. Az országos verseny megnyitóján dr. Pergel Elza alpolgármester úgy fogalmazott, a tavaly 70 éves Hild régóta a tudást és az alázatot ötvözi.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.10.

Isten éltesse a 75 éves Hild iskolát

A 750 éves Győr városa köszönti a 75 éves Hild Iskolát - hangzott el az oktatási intézmény pénteki, ünnepi rendezvényén a Richter Teremben. Az eseményen a város nevében Rózsavölgyi László, az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke köszöntötte a Hild korábbi és jelenlegi diákjait, tanárait és minden dolgozóját. A képviselő beszédében úgy fogalmazott, az iskola egyszerre tehetséggondozó műhely és hiányszakmákat oktató intézmény, olyan hely, ahonnan kiváló szakemberek kerültek ki az évtizedek során.

Németh Boglárka 2021.08.31.

Szakképzésért díjat nyert a Hild oktatói testülete

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium rangos elismerését nyerte el a Hild József Építőipari Technikum oktatói testülete. Az eredmény azért is különleges, mert a díjat általában egy oktató szokta megkapni, most azonban az egész oktatói testületet kitüntették.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat