Címke: helikopter
Hirdetés
MTI 2023.09.07.

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter – VIDEÓ!

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Szöveg és fotó: Magyar Honvédség/Facebook 2023.06.21.

Szolgálatteljesítés közben lezuhant egy magyar katonai helikopter Horvátországban

A Magyar Légierő 2 Airbus H145-ös helikoptere légi kiképzési feladatot teljesített a horvát légtérben, amikor az egyik helikopter 3 fővel a fedélzetén, egyelőre tisztázatlan körülmények között, Horvátország középső részén lezuhant. A Honvédelmi Minisztérium közleménye.

Győr+ 2022.04.24.

Helikopter szállt le az állatkertben

A Xantus János Állatkert lakói már hozzászoktak a furcsa zajokhoz. A gibbonok minden reggel dalra fakadnak. Az oroszlánok bömbölnek, a vadkutyák nyüszítve játszanak egymással. De senki sem számított arra az ütemes hangra, amely a magasan az állatkert felett keringő gépmadárból eredt. Természetesen nem igazi helikopterről van szó. A történet, amit egyenesen Afrikából hozott magával, viszont nemcsak valóságos, hanem messzemenően fontos is.

MTI 2020.12.19.

Bővült a Honvédség légiereje

Teljessé vált a magyar honvédség Zlin-flottája. Ezen kívül a megrendelt Airbus H-145M helikopterek nagy része is megérkezett már.

Hirdetés