Címke: háború
Hirdetés
Győr+ 2023.09.15.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat minden kormányzati eszközzel!

A többi között a családok védelméről és támogatásáról is beszélt Orbán Viktor a Jó reggelt Magyarország! című reggeli rádióműsorban. A miniszterelnök elmondta: 160 ezerrel több gyerek született a családpolitikai lépések miatt, de most már mindenkit az érdekel, hogyan lehetne még tovább jutni.

Győr+ 2023.09.13.

Új családpolitikai intézkedéseket hoz a kormány

„Mit miért tesz a kormány?" címmel tart sajtótájékoztatót Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, csütörtöki időpont helyett azért van szerdán a Kormányinfó, hogy az idei Demográfiai Csúcsról ne tereljék el a figyelmet.

Győr+ 2023.08.25.

Orbán: 2024 a gazdaság újraindításának az éve lesz!

Az infláció letöréséről, munkahelyvédelemről és a bérek emeléséről is szólt Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: 2024 a gazdaság újraindításának az éve lesz.

Győr+ 2023.08.24.

Csütörtökön 10:30-tól Kormányinfó!

Csütörtökön fél 11-től Kormányinfót tart Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Természetesen a Győr+ is tudósít az eseményről, kövesse nálunk!

Győr+ 2023.08.18.

Orbán: a családokat akarjuk megvédeni!

Az infláció érdekében tett gazdasági intézkedésekről, de a kezdődő atlétikai világbajnokságról is beszélt péntek reggel a Kossuth Rádióban Orbán Viktor. A miniszterelnök a műsorban úgy fogalmazott: „Nem egy elvont makrogazdasági csatát vívunk, hanem a családokat akarjuk megvédeni!”

MTI 2023.08.08.

Eredményesen működik az árfigyelő

Alig pár hete működik, de már most sokat segít spórolni a magyar családoknak az árfigyelő - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter a tárca keddi közleménye szerint.

Győr+ 2023.07.24.

Dróntámadás érte Moszkvát

Orosz és ukrán oldalon is támadásokat hajtottak végre hétfő hajnalra virradóan a harcoló felek.

Hirdetés