Hirdetés
Címke: háború
Hirdetés
Győr+ 2022.07.29.

Orbán: lesz gáz Magyarországon, a problémánk az ár!

Az energiaválságról, a rezsicsökkentésről, és a hazánkat is sújtó aszályról is beszélt a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Orbán Viktor. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy lesz gáz Magyarországon, ám a probléma az árral van.

Győr+ 2022.07.15.

Orbán: az összefogás felé kell mennünk!

A miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett péntek reggel. A beszélgetés során szólt a rezsicsökkentés módosításáról, de a katás vállalkozásokat érintő változásokról is.

Győr+ 2022.05.23.

Az ukrajnai gyerekeket támogatta az Árkád Győr

Az ukrajnai gyermekek segítésére indított akciót az Árkád Győr, amelynek keretében a vásárlók támogatásával gyűjtöttek pénzadományokat. Az így összegyűlt félmillió forintos felajánlást ünnepélyes keretek között vette át a bevásárlóközpontban az UNICEF Magyarország képviselője.

Havassy Anna Katalin 2022.05.21.

Megérkezett a győriek adománya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományokat indított el a háború súlytotta Ukrajnába, mert nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van a segítségre. A papagáj, a kutya és a macska eledel sértetlenül megérkezett a célállomásra.

MTI 2022.05.21.

Több mint tízezren érkeztek pénteken Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 6671 ember lépett be pénteken Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4028-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton az MTI-vel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat