Címke: Győr+Reggel
Hirdetés
Győr+ Rádió 2023.07.13.

Szelektív hulladék? – Itt kérem, mindennek helye van!

Győr volt az első magyarországi nagyváros, ahol cirka 20 évvel ezelőtt elkezdődött a szelektív hulladékgyűjtési rendszer. Azt talán már megtanultuk, hogy a szemét és a hulladék nem szinonimái egymásnak és az utóbbi könnyen lehet úgynevezett haszonanyag.

Győr+ | Fotó: Győr+ Rádió 2022.12.06.

Győri kosarasok a rádióban

A Serco UNI Győr női kosárlabda csapatától érkeztek vendégek kedden a Győr+ Reggeli Mikulásnapi-műsorába.

Győr+ 2022.11.08.

Különleges lesz az Országos Baba- és Mackókiállítás

Péntek délután nyílik meg Győrben a 25. Országos Baba-és Mackókiállítás, amelyet a Széchenyi István Egyetem Könyvtárában rendeznek. Ebből az apropóból Keglovich Ferencné Zita és Venesz Klaudia nyilatkozott a Győr+ Reggeliben.

Bajzát Zsuzsi 2022.10.04.

Győrben is várják idén a halloweenező gyerekeket

Talán a legtöbben az amerikai filmekben ismertük meg a Halloween ünnepét, ám sokan tévesen hisszük, hogy innen eredeztethető. Valójában a kelta és római hagyományokra lehet visszavezetni.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.21.

Nagy koncertre készül a Quimby

Androidő, Libidó, Senki se menekül, Magamat adom, Most múlik pontosan. Csupán néhány cím az idén 31 éves Quimby repertoárjából, amiket még az is kívülről fúj, aki nem tartozik a csapat kemény rajongói magjához. Akik viszont igen, azok pontosan tudták, hogy az utóbbi években valami nem volt rendben. Most azonban újra koncertre készül a csapat, október 1-én a Budapest Park színpadát szántják majd fel a tőlük megszokott dinamikával, és hangulattal.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.21.

Gyereket a magasba!

A gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása. Családban élni jó! Ezekkel a mondatokkal indította útjára 5 évvel ezelőtt a Gyereket a magasba! elnevezésű akcióját a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom.

Hirdetés