Hirdetés
Címke: Győr+Reggel
Hirdetés
Mics Flóra 2022.07.22.

145 éves a győri evezés

Az első győri evezős egyesület 145 évvel ezelőtti megalakulására emlékezünk most szombaton, július 23-án. Vendégünk Papp Oszkár, a Győri Atlétikai Club elnöke.

Mics Flóra 2022.07.18.

Ezen a héten a Győr Sharks várja a véradókat

A Győr+ Reggel mai adásában vendégünk volt Kun Szilvia, a Vöröskereszt megyei igazgatója, illetve Becs László, a Győr Sharks alapítója, akikkel a Véradó Vakációról beszélgettünk.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.14.

Utcáról a stúdióba – Vendégünk: Fernando

Vajon mennyire figyelünk oda városi séta közben a zenére? A győri belvárosban több ponton is találkozhatunk muzsikával, amik talán egy dolgos hétköznap délután el sem jutnak a fülünkig. Pedig érdemes lenne nyitott szívvel sétálni a páratlan zenei csemegék között, mert olyan különleges figurákra is bukkanhatunk, mint Fernando, aki kedd reggel a Győr+Rádió stúdiójában járt.

Győr+ Rádió 2022.06.08.

Jótékonysági focikupa

Ötödik alkalommal rendezik meg a Mindszentpusztai Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány jótékonysági kispályás focikupáját az ETO FC Győr támogatásával. A cél, a lakóotthonban élő fiatalok mindennapjainak segítése.

Baját Zsuzsi 2022.06.02.

Desszert a grillről?

Grillkolbász, saslik, hagyma, saláta, finom puha kenyér. Ezek elmaradhatatlan kellékei egy kellemes nyáresti sütögetésnek. De mi a helyzet a desszerttel? Készíthetünk édes finomságokat is a grillrácson? Kovacsics Koksza István, a Panír séfje erre a kérdésünkre is válaszolt.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.24.

Újra úton – telefonon értük utol a Győri Balett vezetőjét

Erdélyben turnézik a Győri Balett. A társulat múlt szerdán kelt útra, május 29-ig pedig 7 helyszínen, nyolc előadáson lépnek fel. Mi épp egy pihenő napon értük utol őket, a vezetőt arról kérdeztük, hogy hogyan tudnak feltöltődni, és mit tartogat számukra még az előttük álló időszak.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.24.

Össznépi kavalkád a Vem Camará Capoeira Sportegyesülettel

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend városunkban is a capoeira, amely egy brazil tánc és harcművészeti mozgásforma. Az első látásra könnyed mozdulatok mögött hatalmas munka van, de az életérzés, ami ehhez a sporthoz társul semmihez sem hasonlítható - tartják a győri egyesület tagjai. Június 3-5 között mi is bepillantást nyerhetünk ebben a különleges világba, hiszen nyílt edzésekre, és látványos bemutatóra is várják az érdeklődőket.

Győr+ Rádió 2022.05.17.

Győri judó sikerek

Három judós, és egy különleges segítő kutya, Gyömbér volt ma a Győr+Rádió stúdiójának vendége. A közel múlt sikereiről, és a következő időszak kihívásairól kérdeztük Gyimes Nikolett edzőt, Fóris Norbert parasportolót, és Sipőcz Richárd többszörös Európa-kupa győztes judóst.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.09.

Fogadj örökbe egy kerekesszéket! – minden forintnak helye van

Bátorság, közösség, szakmai irányítás és néhány jószívű mecénás. Ennyi tényezőre van szükség csupán ahhoz, hogy megalakulhasson az első győri férfi kerekesszékes kézilabdacsapat. A háttérben a folyamatok már jó ideje zajlanak, a közelmúltban pedig edzőtáborba is eljutott az a maroknyi sportoló, akik a tervek szerint ősztől városunk színeiben játszanak majd a kerekesszékes kupában.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat