Címke: Győrkőcfesztivál
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.08.05.

„Szeretném megmutatni, milyen jó gyerekkorunk volt!”

Régi játékokat gyűjt Laposa István, egészen pontosan főleg Schenk-katonákat. Ott volt az idei Győrkőcfesztiválon is egy látványos kiállítással, és örömmel töltötte el, hogy sok apuka rácsodálkozott a régi kedves játékokra. Ismerjük meg egy kicsit jobban Istvánt, aki a boldog gyermekkor egy szeletének lelkes őrzője.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.07.09.

A Pannon-Víz és a győrkőcök

Idén is több ezren játszottak velünk Győr egyik legnagyobb eseményén, a 16. Győrkőcfesztiválon!

P. Csapucha Adrienn 2023.07.06.

Dr. Dézsi: kezdetektől fontos a környezetvédelem!

Júliusban is folytatódott a már jól bejáratott polgármesteri vizit rádiónk stúdiójában. Dr. Dézsi Csaba András a reggeli műsorban elsősorban a Győrt érintő fejlesztésekről, beruházásokról beszélt, melyek kapcsán külön kiemelte a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkozás fontosságát!

Győr+ 2023.07.02.

Zárónapon is telt ház a Győrkőcfesztiválon

Három napon át a gyerekeké volt a város, és a fiatalok éltek is a lehetőséggel: jókedvvel és vidámsággal töltötték meg a győri tereket és utcákat. Mutatjuk a zárónap legjobb pillanatait!

Kárpát Zsolt 2023.07.01.

Győrkőcök szárnyalnak a belvárosban

Megtelt a belváros szombaton a 16. Győrkőcfesztiválon. Valamennyi helyszínen nagy a nyüzsgés, persze továbbra is az egyik legnépszerűbb hely a Széchenyi téren kialakított „vizes világ”, de összesen 1000 program közül válogathatnak a résztvevők.

Győr+ 2023.07.01.

Ez lesz ma a Győrkőcfesztiválon – programajánló!

A tegnapi ünnepélyes kulcsátadással, színpadi produkciókkal és koncertekkel elstartolt az idei Győrkőcfesztivál a győri belvárosban. Közép-Európa legnagyobb gyermekfesztiválja ingyenes, mutatjuk a mai programokat!

P. Csapucha Adrienn 2023.06.29.

Szárnyaljunk az égig, megéri győrkőcnek lenni!

Pénteken a kulcsátadási ceremóniát követően birtokba veszik kicsik és nagyok a várost, hiszen elstartol Közép-Európa legnagyobb gyerekbulija. A 16. Győrkőcfesztiválra az önkormányzat és az „örökbefogadók” jelentős támogatásával hónapok óta készül a Vaskakas Bábszínház társulata, hogy 10 helyszínen 1000 programmal kápráztassák el a mesés birodalomba látogatókat. Zsebpénz persze ezúttal sem kell, hisz ingyen van, szárnyaljunk az égig 2023-ban!

Győr+ 2023.06.28.

Győrkőcfesztivál: változik a buszközlekedés

Június 29-én (csütörtökön) 23:00-tól július 3-án (hétfőn) hajnali 4:00-ig rendezvény miatt lezárják Győrben a Rába kettős hidat és a Zechmeister utca egy részét, ezért az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

Hirdetés