Címke: Győri Törvényszék
Hirdetés
Győr+ 2022.09.23.

Gyilkost fogtak a győri rendőrök

Bujkált a hatóságok elől az a 49 éves férfi, akit a győri rendőrök fogtak el egy társasház harmadik emeleti lakásában. Emberölés miatt körözték.

Győr+ 2022.05.05.

Meghosszabbították a csalással gyanúsított énekes letartóztatását

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. június 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint százmillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el.

Kárpát Zsolt 2022.02.01.

A járvány idején is gyorsult az ügymenet

A 2020 előtti informatikai fejlesztéseknek köszönhető, hogy a tárgyalások és jogi ügyek nagy többségét elektronikus úton lehetett lebonyolítani 2020-ban és 2021-ben, mondta a Győr+-nak Dr. Takács József.

Győr+ 2021.10.02.

Szőlőcukor és futócipő

Az idei XV. NN Ultrabalaton futóverseny az ötödik alkalom, hogy a Győri Törvényszék csapata is rajthoz áll. Idén először azonban nemcsak a Győri Törvényszék elnevezésű, 13 futóból és 2 biciklis kísérőből álló csapat áll rajthoz, hanem a Reménycsapat 2021 elnevezésű, 10 futóból és egy biciklis kísérőből álló csapat is.

Győr+ 2021.09.06.

Meghosszabbította a bíróság az énekes letartóztatását

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2021. november 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint szármillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el.

Győr+ 2021.04.02.

Ügyfeleket érintő változások a Győri Törvényszéknél

A járványhelyzettel összefüggő fontos változásokról adott ki tájékoztatást a Győri Törvényszék, amely érinti az illetékessége alá tartozó járásbíróságokat is. Kérjük olvasóinkat, tájékozódjanak a módosításokról!

Győr+ 2021.02.26.

Rács mögött a droggal gyanúsított banda

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a hat gyanúsítottnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint a Rábaközben terjesztettek kábítószert.

Hirdetés