Címke: Győri Törvényszék
Hirdetés
Győr+ 2023.07.25.

Részegen erőszakolta meg unokahúgát

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetése súlyosítását indítványozza annak a férfinak, aki szexuálisan molesztálta fiatalkorú rokonát.

Győr+ 2023.05.20.

Letartóztatták a mosonmagyaróvári emberölés gyanúsítottját

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a pénteken Mosonmagyaróváron történt emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását - közölte szombaton a Győri Törvényszék.

Győr+ 2023.04.14.

Letartóztatták a csornai emberölés gyanúsítottját

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a csornai emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását.

Győr+ 2022.12.23.

Szabadon mozoghat a hálapénzt elfogadó orvos

A Győri Törvényszék másodfokon eljárt tanácsa 2023. február 28. napjáig fenntartotta a hálapénz elfogadásával gyanúsított győri orvos bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a gyanúsított mozgásának nyomon követő technikai eszközzel történő ellenőrzésére vonatkozó rendelkezést mellőzte.

Győr+ 2022.10.29.

Bűnügyi felügyelet alá került a hálapénzt elfogadó orvos

A Győr Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb négy hónapi időtartamra elrendelte a hálapénz elfogadásával gyanúsított győri orvos bűnügyi felügyeletét.

Győr+ 2022.09.23.

Gyilkost fogtak a győri rendőrök

Bujkált a hatóságok elől az a 49 éves férfi, akit a győri rendőrök fogtak el egy társasház harmadik emeleti lakásában. Emberölés miatt körözték.

Hirdetés