Hirdetés
Címke: Győri Törvényszék
Hirdetés
Győr+ 2021.04.02.

Ügyfeleket érintő változások a Győri Törvényszéknél

A járványhelyzettel összefüggő fontos változásokról adott ki tájékoztatást a Győri Törvényszék, amely érinti az illetékessége alá tartozó járásbíróságokat is. Kérjük olvasóinkat, tájékozódjanak a módosításokról!

Győr+ 2021.02.26.

Rács mögött a droggal gyanúsított banda

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a hat gyanúsítottnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint a Rábaközben terjesztettek kábítószert.

Győr+ 2021.02.07.

Letartóztatták a győri drogbanda tagjait

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak az öt gyanúsítottnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint huszonéveseknek árultak kokaint és marihuánát.

Győr+ 2021.01.04.

Letartóztatásban a soproni fegyveres rablás elkövetői

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a három gyanúsítottnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint megverték, majd egy riasztófegyverrel megfenyegették negyedik társukat.

Hajba Ferenc 2020.11.09.

„Filmszakadás volt” – mondta a tanárnőjét megszurkáló diák

Nem ismerte el az előre kitervelt emberölés kísérletét a győri Jedlik szakközépiskolában tanárnőjét megszurkáló diák, aki azt állította: azt sem tudta, hogy a pedagógus közfeladatot ellátó személy. A tárgyalás ma a vádlott kihallgatásával folytatódott.

Győri Törvényszék 2020.09.11.

Vadásztőrrel szúrta meg a testvérét

A Győri Törvényszék elsőfokú, még nem jogerős ítéletével megállapította annak a férfinak a bűnösségét emberölés bűntettének kísérletében, aki a szomszédjában lakó öccsét egy 30 cm hosszú, 17 cm pengehosszúságú vadásztőrrel, a nyakára irányulóan, azonban a sértetti védekezés miatt a bal alkarját érően, felülről lefelé szúró mozdulattal, maradandó fogyatékosságot okozva megsebesítette. A bíróság a vádlottat 6 év szabadságvesztés büntetésre ítélte, amelyet börtönben kell letöltenie, és 6 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is. A vádlott letartóztatását a bíróság nem rendelte el.

Győri Törvényszék 2020.09.11.

Emberölésnek minősült, börtönbe kell vonulnia

A Győri Törvényszék emberölés bűntettében találta bűnösnek azt az idős abdai férfit, aki enyhén ittas állapotban az erősen ittas, vele rendszeresen kötekedő fiát egy vita hevében otthonukban hasba szúrta, majd a sértett a kórházba szállítást követően másnap elhunyt. A bíróság a vádlottat 6 év 6 hónap szabadságvesztés büntetésre ítélte, amelyet börtönben kell letöltenie, és eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Sándor Szigeti 2020.09.01.

Elsőfokon négy és fél évet kapott a hajléktalanra támadó férfi

A Győri Törvényszék elsőfokú ítéletében J. Zs. vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt négy év hat hónap – börtönben végrehajtandó – szabadságvesztésre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte. A bíróság rendelkezett arról is, hogy a vádlott legkorábban a büntetés kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra.

Győri Törvényszék 2020.08.09.

Letartóztatták a kemping fosztogatókat

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak az öt gyanúsítottnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint egy lopássorozat keretében szigetközi kempingekből tulajdonították el az ott pihenők értéktárgyait – közölte a Győr+ szerkesztőségével a Győri Törvényszék sajtószóvivője.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat