Címke: győri szekerek
Hirdetés
Németh Bolgárka 2022.10.16.

Kézilabda kupán a Győri Szekerek

Első, országos megmérettetésén vett részt városunk kerekesszékes kézilabda csapata, a Győri Szekerek. A sportolók Tatán játszottak a Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület, valamint a Diósgyőri Kézilabda Egyesület parakézisei ellen.

Ficsór Dávid, Mireider Máté 2022.06.15.

A győriek „örökbe fogadtak” egy kerekesszéket!

Április végén újra közösségi összefogásra hívtuk olvasóinkat, nézőinket, hallgatóinkat. Győr első kerekesszékes csapatának megalakulásához, a sporteszközök beszerzéséhez kértünk segítséget.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.01.

Már csak egy kicsi hiányzik a célhoz!

Április végén újra közösségi összefogásra hívtuk olvasóinkat, nézőinket, hallgatóinkat. Győr első kerekesszékes csapatának megalakulásához, a sporteszközök beszerzéséhez anyagi támogatásra van szükség. Hiszünk benne, hogy sok kicsi sokra megy, éppen ezért csupán 500 ft-ot, egy csoki árát kérjük a segítőszándékú sportkedvelő győriektől.

Győr+ 2022.05.14.

Várják a támogatókat a Győri Szekerek

Ma utolsó alkalommal játszott hazai környezetben a most végződő idényben a Győri Audi ETO KC. A meccs félidejében különleges találkozóra került sor a pályán - Győr legújabb kézilabdacsapatának, a Győri Szekereknek a csapatkapitánya, Szabó Lőrinc kérte a győri sportbarátok segítségét.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.09.

Fogadj örökbe egy kerekesszéket! – minden forintnak helye van

Bátorság, közösség, szakmai irányítás és néhány jószívű mecénás. Ennyi tényezőre van szükség csupán ahhoz, hogy megalakulhasson az első győri férfi kerekesszékes kézilabdacsapat. A háttérben a folyamatok már jó ideje zajlanak, a közelmúltban pedig edzőtáborba is eljutott az a maroknyi sportoló, akik a tervek szerint ősztől városunk színeiben játszanak majd a kerekesszékes kupában.

Ficsór Dávid 2022.05.08.

Nemes célok felé robognak a Győri Szekerek

Az együttes a Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány alá tagozódva kezdi meg működését és nemrég az a megtiszteltetés érte a gárdát, hogy segíthette a Magyar Kerekesszékes Kézilabda Válogatott felkészülését egy tatai összetartás során.

Hirdetés