Címke: Győri önkormányzat
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Klíma Expo!

A pénteki szakmai nap megnyitójával elindult a „II. Győri Klíma Expo az MVM energiájával”. Az idén három napos rendezvény első napját az iskolásoknak, valamint a vállalat- és településvezetőknek szentelték. A több mint 600 fiatal megtekintheti a 42 kiállító interaktív standját, a cégek és települések képviselői pedig szakmai előadásokon bővíthetik fenntarthatósággal, energia- és vízgazdálkodással kapcsolatos tudásukat.

Győr+ 2022.09.22.

Megújult a győri városháza épülete

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Városháza épületének energetikai korszerűsítésére. A Polgármesteri Hivatal épülete közel 270 millió forintos támogatásból újult meg.

J. Kovács Andrea 2022.09.16.

Győrről neveztek el utcát Dunaszerdahelyen

Új fejezetéhez érkezett Győr és Dunaszerdahely közös története. Mint ismeretes, épp a napokban volt egy éve, hogy a két település egymás testvérvárosa lett. Azóta nemcsak a két város néhány iskolája fűzte szorosabbra kapcsolatait, hanem közös kulturális és egészségvédelmi programok is születtek. Augusztusban pedig a Városháza előtt lehetett megtekinteni az Így látnak ők című, régi és kortárs fotográfusok győri és dunaszerdahelyi képeiből összeállított tárlatot.

Győr+ 2022.09.15.

Elismerték a kiváló parasportolót

A győri városháza Ezüst Emlékérmét adományozta Szokolics Szabolcsnak dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere. A kitüntetést csütörtökön Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester nyújtotta át az egykori világbajnok, világcsúcstartó győri parasportolónak.

Németh Boglárka 2022.09.15.

Sportolókat köszöntöttek a Városházán

Ismét győri sportolókat köszöntöttek a Városházán. Török Zsolt, a sportosztály vezetője gratulált a Győri Búvár SE, a Győri Lövészklub és a Győri Atlétikai Club kiválóságainak, akik az elmúlt időszakban Világ-és Európa bajnokságokon állhattak fel a dobogó valamelyik fokára. Sike József és Boros László sportlövők világbajnoki második és harmadik; Bukor Ádám, uszonyosúszó világbajnoki első és harmadik, míg Szabó Bence evezésben a Multisport Európa-bajnokságon első helyezést ért el.

Kárpát Zsolt 2022.09.13.

Népes mongol delegáció a győri városházán

A magyar országgyűlési, önkormányzati és közigazgatási rendszert szeretné megismerni a jórészt parlamenti képviselőkből álló mongol delegáció, amely Baatarjav Sainnyambuu nagykövet vezetésével érkezett kedd délelőtt a Győri Városházára.

Győr+ 2022.09.11.

Ünnepel az Öt Templom Fesztivál

Az Öt Templom Fesztivál nagykorú lett, hiszen tizennyolc évvel ezelőtt indult útjára ez a páratlan és hiánypótló kulturális rendezvény.

Németh Boglárka 2022.09.02.

Az EYOF győri kiválóságait díjazta a város

Idén a szomszédos Besztercebányán tartották meg a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. A világversenyen nem csak hazánk, de városunk, Győr sportolói is kiválóan teljesítettek.

Pécskai István 2022.08.13.

„Tősgyökeres kismegyeri család a miénk”

Dr. Rendi Ferenc Péter „Kismegyer szolgálatáért” díjas, aki a győri településrész közösségi életében végzett, kiemelkedő munkájáért vehette át a díjat a közelmúltban.

Hirdetés