Hirdetés
Címke: Győri önkormányzat
Hirdetés
Győr+ 2020.04.03.

Kezdődik a Maradj Otthon Torna Kupa!

Győrben nagy hagyománya van a tornának, öt évvel ezelőtt azonban új lendületet kapott a sportág a városban. Akkor negyven fővel alakult egy klub, amely nem sokkal később világszínvonalú létesítményben, az Olimpiai Sportparkban lelt otthonra. Most különleges versenyt hirdettek.

Győr+ 2020.04.02.

Változtak a szabályok

Győrben a 2003-ban hozott önkormányzati rendelet szerint avart és kerti hulladékot égetni bel- és külterületen csak áprilisban és novemberben lehet, de vasárnap és munkaszüneti napokon tilos.

Győr+ 2020.04.01.

Pozitív lett a második teszt

Dr. Dézsi Csaba András polgármester szerda este juttatta el szerkesztőségünkbe közleményét, amit változtatás nélkül közlünk.

Győr+ 2020.04.01.

Fontos gazdasági intézkedéseket hoztak

A koronavírus járvány okozta gazdasági körülményekre tekintettel, szerdán több intézkedést hozott Győr első embere. Dr. Dézsi Csaba András polgármester a meghozott intézkedésekkel is szeretné segíteni a győrieket ezekben a vészterhes időkben.

HAK 2020.03.29.

Hajléktalanoknak segített a győri képviselő

A héten a győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál tett látogatást Hajtó Péter önkormányzati képviselő, aki 250 ezer forint értékben ajándékot is vitt a nehéz-sorsúaknak.

Győr+ 2020.03.27.

A gazdasági hatások mérséklése is fontos

A koronavírus-járvány okozta gazdasági következmények enyhítésén is dolgoznak - erről számol be Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere pénteki közleményében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat