Hirdetés
Címke: Győri önkormányzat
Hirdetés
Győr+ 2021.07.28.

Hínárvágás Adyvárosban

Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője kezdeményezésére a Győr-Szol Zrt. koordinálásában az elmúlt napokban zajlott Adyvárosban az 1-es számú tavon a hínár vágása.

Németh Boglárka 2021.07.26.

Bemutatták a Halbritter Mátyásról készült könyvet

Halbritter Mátyásról, a Kekszgyár egykori elnökéről készült könyv. A mű díszbemutatóján ma Dr. Dézsi Csaba András polgármester, Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselő és Halbritter Mátyás özvegye is részt vett

Győr+ 2021.07.23.

Pótolják a győri városháza harangjait

A hírről dr. Dézsi Csaba András polgármester számolt be hivatalos közösségi oldalán, ahol érdekes részleteket és fotókat is megosztott az eseményről.

Hajba Ferenc 2021.07.15.

Placido Domingo Győrben ad hálakoncertet a világnak

A világ egyik legismertebb énekese, a spanyol Placido Domingo augusztus 6-án Győrben ad jótékonysági koncertet, mellyel a világ valamennyi egészségügyi dolgozójának megköszöni a Covid-19 járvány elleni áldozatos harcukat.

Ficsór Dávid 2021.07.13.

Lakástűz: egy emberként segítenek a győriek

Hétfő délután a polgármester személyesen kereste fel annak a Szabolcska utcai tízemeletesnek a lakóit, ahol múlt pénteken, teljesen kiégett egy lakás.

Garamvölgyi Imre 2021.07.09.

Idén a szinten tartásra kell koncentrálni

A Covid-járvány az ország minden városát megviselte, nem kerülhette el a megszorításokat Győr sem, hisz egy kicsit mindenre kevesebb jutott idén a költségvetésből. A megyeszékhely vezetése a nehézségek ellenére sem adta fel az alapfeladatainak ellátását. Megoldották a zavartalan szemétszállítást, a közterületek folyamatos rendbetételét, valamint az úthálózat javítását is. A városüzemeltetés és a városi sport helyzetéről a területekért felelős alpolgármesterrel, Radnóti Ákossal beszélgettünk.

HAK 2021.07.08.

Fentről nézve minden más

Színes ballonok lepik el Győr egét szerdától egészen vasárnapig, itt rendezik ugyanis a 40. Magyar Nemzeti Hőlégballon Bajnokságot, ahova nem csak hazai, de például holland ballonosokat is várnak. Tegnap este Hajtó Péter önkormányzati képviselő nyitotta meg a rendezvényt.

Németh Boglárka 2021.07.06.

Indul a véradó vakáció

Véradó vakáció néven idén is kampányt indít a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete, a Győr+Média és a Cutler Fitness, hiszen nyáron is szükség van az életmentő vérre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat