Címke: győri közélet
Hirdetés
Győr+ 2023.02.04.

Női és győri: indul a Pink és Szóda

Februártól új műsorral jelentkezik a Győr+ Televízió. A műsorvezetők, Virág-Adorján Andrea és P. Csapucha Adrienn kéthetente izgalmas, színes, és mindenképpen győri, vagy Győrhöz köthető témákkal készülnek, elsősorban a hölgyeket megszólítva, de garantáltan a férfiak sem bánják meg ha ebben a közel fél órában a Pink és Szódát választják.

Földvári Gabriella 2021.04.24.

Ünnepi hangulat a belvárosban

Szent György napján még az időjárás is kegyeibe fogadta, a közel fél év után újra nyíló éttermek, kávézók, kocsmák teraszainak vendégeit Győrben.

Garamvölgyi Imre 2020.07.30.

Milliós károk keletkeztek a viharban

Hatalmas vihar pusztított múlt hét kedden Győrben, főként a belvárosban károkat okozva. Fák tucatjait tépázta meg a mindössze néhány percig tomboló szél, autókra dőlt fákat kellett eltávolítaniuk a katasztrófavédelem szakembereinek, a Győr-Szol Zrt. munkatársai pedig még egy héttel később is dolgoztak a város parkjaiban keletkezett károk elhárításán.

Hajba Ferenc 2020.07.18.

Tudást épít az ápolási igazgató

Egyetemet végzett diplomás ápolóként dolgozott a sebészet szubintenzív részlegén, a minőségbiztosítási osztályon a kórházi fertőzésekkel foglalkozott, jelenleg pedig a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolási igazgatója. Csordás Adrienn ápolásirányítói munkáját, oktató tevékenységét, konferenciaszervezéseit Szent László-díjjal ismerte el a győri önkormányzat.

Hirdetés