Címke: Győri kórház
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.05.15.

Köszönet és hála az ápolóknak!

Május 12-én ünnepeljük az ápolók és ápolónők világnapját. A már több mint egy éve tartó koronavírus-járvány hatalmas kihívás elé állította az egészségügyben dolgozókat. Ezért különösen fontos kiemelni a betegágy mellett dolgozók emberfeletti teljesítményét. Csordás Adrienn, a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház ápolási igazgatója úgy tapasztalja, hogy a koronavírus harmadik hulláma fizikailag és mentálisan is megviselte a győri kórház valamennyi munkatársát, de hétről hétre javul a helyzet.

Kárpát Zsolt 2021.05.05.

Újabb segítség az Audi Hungariatól

Az Audi Hungaria negyedik alkalommal nyújt segítséget a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak a koronavírus-járvány elleni harcban.

Garamvölgyi Imre 2021.04.09.

Dugót okoznak az autósok az oltóponton

Zajlik a tömeges oltás a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház oltópontjain. A vakcinára várakozók sok esetben autóval érkeznek a kórházba, amivel komoly fennakadásokat okoznak az egészségügyi intézmény területén. Akadályozzák a mentők, az egészségügyi személyzet, valamint az oltakozók biztonságos mozgását is. A kórház vezetősége arra kéri az autóval érkezőket, hogy parkolásra használják a Vasvári Pál utcai parkolólemezt, ahol ingyenesen állhatnak meg a védőoltás idejére. Péntektől egyébként már két oltóponton adják be a vakcinákat a győri kórházban.

Hajba Ferenc 2020.09.27.

Egyre több orvos és szakápoló fertőzött a győri kórházban

Öt megye koronavírusos betegeinek intenzív ellátását végzi a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház. Főigazgató főorvosa, dr. Tamás László János szombaton este megerősítette a Győr+ Médiának, hogy a civil életben, s nem az intézményben kapott fertőzés miatt sorra esnek ki a munkából az orvosok és a nővérek, ezért eljöhet az a pillanat, „amikor több beteget már nem tudunk felvenni.”

Hajba Ferenc 2020.08.16.

A vírus még nem rontotta el a közös élményt

A szülés nem a nő magánügye, de nem is feltétlenül olyan pillanat, amit mások tekintetének kereszttüzében akar megélni az édesanya: ez az egyik vélemény. A másik: a szülés közös boldogság, a jelen lévő apa erőt ad párjának, és nincs szebb annál, mint együtt átélni a gyerekáldás csodáját.

Kárpát Zsolt 2020.08.04.

Nincs koronavírusos a győri kórházban

Jelenleg nincs koronavírussal fertőzött beteg a győri kórházban, ahol megfigyelés alatt sem tartanak senkit, mondta az intézmény főigazgató-főorvosa.

Hirdetés