Címke: Győri Könyvszalon
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.09.17.

A könyv munka és kikapcsolódás

Augusztus 20. alkalmából dr. Horváth József könyvtáros, történész magas állami elismerésben részesült, Szinnyei József-díjat kapott a hosszú időn át nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Forrás és fotó: Győri Könyvtár 2022.11.23.

Közel 8000 embert vonzott a Győri Könyvszalon

Ahogyan arról már jó előre értesítették a közönséget, a megváltozott energiaárak miatt kissé szabni kellett a Győri Könyvszalon eddig megszokott rendszerén. Más helyszínen, átalakult kínálattal várták a könyvek szerelmeseit november 18-20. között. Valami viszont így is állandó maradt: rengetegen érkeztek a Kisfaludy Károly Könyvtárba, hogy minőségi, érdekes és színvonalas beszélgetéseket hallgassanak.

Földvári Gabriella 2022.11.18.

Kinyitja kapuit a könyves kavalkád

A Győri Könyvszalon ezen a hétvégén várja az olvasás szerelmeseit a Kisfaludy Károly Könyvtárba (Baross út 4.), ahol félszáznál is több szerzővel találkozhatnak az érdeklődők, emellett dedikálásokkal, mesesarokkal, beszélgetésekkel várják a szervezők közönséget. Az idei győri könyvünnepről Horváth Sándor Domonkossal, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatójával beszélgettünk.

Győr+ 2022.11.14.

XXI. Győri Könyvszalon megnyitó

Takarékos, kicsit kisebb lesz a XXI. Győri Könyvszalon, de lesz: november 18-tól 20-ig új helyszínen, a Kisfaludy Károly Könyvtárban rendezik meg a szervezők. Az alkotói díjat idén Vári Fábián László Kossuth- és József Attila-díjas kárpátaljai írónak adják át.

Földvári Gabriella | Fotó: O. Jakócs Péter 2022.11.12.

Mesekönyvgyűjtés az írónő ajánlásával

Hessling Hegyi Erika író 50 darab mesekönyvét ajánlotta fel az Ökumenikus Segélyszervezet legutóbbi gyűjtéséhez, és ő szervezte meg és fogta össze immár 19. alkalommal a győri szerzőket az őszi Könyvszalonra.

Kárpát Zsolt | Grafika: Győri Könyvtár 2022.11.07.

Energiatakarékos üzemmódra kapcsolt a Győri Könyvszalon

Új helyszínen rendezi meg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a XXI. Győri Könyvszalont november 18 és 20. között. A nagy múltú rendezvénynek idén a Kisfaludy Károly Könyvtár épülete ad otthont. A programkínálat most is bőséges lesz fél száznál is több szerzővel találkozhatnak a résztvevők, emellett dedikálások, Mesesarok, és remek beszélgetések várnak a  közönségre.

Földvári Gabriella 2021.11.21.

Dézsi Csaba András: Gerzson és Panka kalandjai a dzsungelben

Dézsi Csaba András új mesekönyvében folytatódnak a két beszélő, színpompás amazóniai arapapagáj kalandjai, ezúttal megtudhatjuk hogyan jutnak el a dzsungelbe és ott milyen mesés izgalmak várnak rájuk.

Hirdetés