Címke: Győri Fellebbviteli Főügyészség
Hirdetés
Győr+ 2023.07.25.

Részegen erőszakolta meg unokahúgát

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetése súlyosítását indítványozza annak a férfinak, aki szexuálisan molesztálta fiatalkorú rokonát.

MTI 2023.05.17.

Éveken át zaklatták szexuálisan a gyermeket

Kiskorú lány éveken át tartó szexuális zaklatása miatt ítélt el a Győri Ítélőtábla jogerősen négy felnőttet, köztük a sértett közeli hozzátartozóit - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Győr+ | Illusztráció: police.hu 2023.01.26.

Súlyosabb büntetést kapott az embercsempész banda

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyezően a bíróság súlyosította a bűnszervezet néhány tagjának a büntetését, akik a jogszabályok megszegésével Magyarországra érkező migránsokat továbbszállították.

Győr+ | Illusztráció: depositphotos.com 2022.11.28.

Feltételes szabadság ideje alatt bántalmazta barátnőjét

A harmincas éveiben járó férfit korábban különös visszaesőként ítélték szabadságvesztésre, melyből idén nyáron szabadult, feltételes szabadság kedvezménnyel. A kedvezmény ideje alatt, november 18. napján azonban többször bántalmazta a barátnőjét, másnap pedig lopott, ezért az ügyészség indítványozta letartóztatását.

Győr+ | Fotó: depositphotos.com 2022.11.23.

Öt éves gyermekét is halálba vitte volna az anya

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyetértett a bíróság, súlyosította annak a nőnek a büntetését, aki az általa vezetett személygépkocsival szándékosan áttért a másik forgalmi sávba és ott összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival.

Hirdetés