Címke: győri darts klub
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.04.13.

„Mindannyiunktól elvettek egy világbajnokságot”

Nem kis felháborodás kísérte a játékosok között a WDF döntését, amellyel a világ legrangosabb amatőr darts szervezete áttért a kétéves versenyeztetésére és nem rendezte meg a 2022-es világbajnokságot. Ihász Veronika, a Győri Darts Club játékosa a csalódás után már előre tekint.

Szigeti Sándor | Fotó: Ács Tamás 2022.11.22.

Hosszú út vezetett az újabb világbajnokságig

Amint arról beszámoltunk, a győri Ihász Veronika sorozatban másodszor kvalifikálta magát a legrangosabb amatőr darts világbajnokságra. A Győri Darts Club dobója a Győr+ Médiának elmondta: nagyon hosszú év van mögötte, és hónapokba telt, mire visszatalált korábbi formájához.

Szigeti Sándor 2022.05.26.

A magyar darts már nemzetközi szinten is látszik

A győri Ihász Veronika történelmi vb-szereplése a korábbinál is jobban ráirányította a figyelmet a dartsra idehaza. Balázs Gábort, a Magyar Darts Szövetség elnökét többek között arról kérdeztük, hol tart ez a sportág nálunk, és vajon mikor lehet stabil magyar résztvevője a profi PDC világbajnokságnak és a Premier League-nek.

Szigeti Sándor 2022.04.18.

Londonban is varázsolt a győri dartskirálynő

Az Eurosport angol szakkommentátorai áradoztak róla, gratulációk és jókívánságok árasztották el a telefonját, hazaérkezésekor a repülőtéren virágcsokorral fogadták – így tért haza a londoni világbajnokságról Ihász Veronika, a Győri Darts Club versenyzője.

Szigeti Sándor 2022.03.31.

„Minden forgatókönyv lepergett előttem”

Vasárnap este első magyarként állhat tábla elé a WDF londoni darts világbajnokságán Ihász Veronika. A Győri Darts Club versenyzője elutazása előtt nyilatkozott a Győr+ Médiának.

Szigeti Sándor 2022.03.16.

A Budapest Opennel hangolt a VB-re Ihász Veronika

Két harmadik helyezést és értékes ranglistapontokat szerzett a hétvégi WDF Budapest Open nemzetközi darts tornán Ihász Veronika. A győri versenyző április 1-jén utazik Londonba, a WDF darts világbajnokságra.

Szigeti Sándor 2021.10.23.

Győrben játszik a magyar dartskirálynő

Győr a magyar darts egyik fellegvára, Ihász Veronikát, a Győri Darts Club versenyzőjét pedig a sportág hazai királynőjeként tartják számon. Nem véletlenül. Az ötszörös Európa-bajnok és korábbi világranglista hetedik helyezett dobó azonban nem csak sportsikereket kapott a játéktól: későbbi férjét is itt ismerte meg.

Hirdetés