Címke: Győri Állatmenhely
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.08.31.

Tacskó találkozó lesz Győrben

Aprónépek lepik el az Aranypartot vasárnap. Szeptember 4-én, délután öt órától lesz ugyanis az első Tacskó találkozó. A főszervező Varga Zsófia saját maga is kutya mami, futás közben jött számára az ötlet, hogy szervezzen egy Tacsi-talit.

Győr+ 2022.08.26.

Gyermekekkel a felelős állattartásért

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai egy téti lakásotthonban élő fiatalokkal együtt látogattak el a győri állatmenhelyre.

Győr+ 2022.08.23.

Tacsi-Tali Győrben

Taliztassuk össze kiskedvenceinket, leghűségesebb barátainkat Győrben, az Aranyparton szeptember 4-én, vasárnap 17:00-kor.

Németh Boglárka 2022.08.16.

Sosem volt még ennyi kidobott állat

A héten ismét 40 fok körül lehet a legmagasabb hőmérséklet, ezt pedig nem csak az emberek, de az állatok is nehezen viselik. Jól tudják ezt a Győri Állatmenhelyen, ahol a napvitorlák már kifeszültek, a kenneleket pedig slaggal hűsítik a négylábúak számára. Ez a nyár azonban örökre emlékezetes marad az állatotthon életében ugyanis az elmúlt 10 évben soha nem raktak utcára ennyi kutyát és macskát, mint most. Ráadásul a rezsiárak növekedése és a folyamatosan változó euró miatt növekvő gyógyszerárak sem adnak okot nyugalomra, így kemény időszak előtt áll a menhely.

Mics Flóra 2022.07.13.

Pólókkal segített a körmös lány

Rácz Krisztina évek óta rendhagyó módon ünnepli a születésnapját, szülinap helyett szülihónapot tart, június 1-től egészen június 30-ig ünnepel. A győri műkörmös lány idén rendhagyó ötlettel állt elő, pólók készítésével és azok eladásával jótékonykodott.

Németh Boglárka 2022.01.11.

Benő és Archie az év első gazdikeresői

Idén is folytatódik a Győr+ Mancsok. Továbbra is menhelyi árva, kutyákat és cicákat mutatunk be, akik nagyon várják, hogy végre gondoskodó, szerető családba kerülhessenek. Az újév első gazdikeresői a hat és fél éves kutya, Benő és a 10 hónapos kandúrmacska, Archie.

Németh Boglárka 2022.01.04.

Menhely: Támasz 2022-ben is

Közel 200 árva állatról gondoskodik évről-évre a Győri Állatmenhely. Ez rengeteg törődést és munkát igényel a dolgozók részéről. A menhelyet is megtépázta 2021-ben a Covid járvány, de a vezető, Nagy Péter szerint mégis egy sikeres évet zártak, hiszen sikerült a működésüket fenntartani.

J. Kovács Andrea 2021.12.11.

Állatok karácsonya

Száznegyven kutya és hatvan cica él jelenleg a Győri Állatmenhelyen. Gondozóik és a jószándékú emberek szombaton és vasárnap különleges napot rendeztek nekik, hogy az ünnepi készülődésből ők is részesülhessenek. Az állatok karácsonyára ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester és felesége, dr. Dézsiné Szentes Veronika is. Természetesen nem üres kézzel érkeztek.

Hirdetés