Címke: Győri Állatmenhely
Hirdetés
Győr+ 2023.08.14.

Csak szombaton nyit ki újra az állatmenhely

A Győri Állatmenhely közösségi oldalán számolt be arról, hogy az augusztus 2-a és 15-e között meghirdetett zárlatukat meghosszabbítják, és csak augusztus 19-én nyit ki újra a létesítmény. Akkor azonban várnak minden jószándékú állatbarátot.

Győr+ 2023.08.02.

Két hétre bezár a menhely

Általános rágcsálóirtás miatt augusztus 2. és augusztus 15. között zárva tart a Győri Állatmenhely.

Földvári Gabriella 2023.05.11.

Május 17.: Első győri állatvédelmi nap a Dunakapu téren

Május 17-én kutyák, cicák, madarak, és számos kisállat lepi el a Dunakapu teret az első győri jótékonysági állatvédő napon, ahol az állatvédő és -mentő szervezetek munkájával ismerkedhetünk meg és kaphatunk hasznos tanácsokat a háziállattartással kapcsolatban. Az eseményhez csatlakoznak a motorosok is, ugyanis Győrből indul az Open Road Tour és itt leplezik le az új elektromos Harley Davidson Breakoutot. A jó hangulatról pedig Rock Milady és DJ Dominique gondoskodik.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.11.

Állatmenhely: profi lélegeztetőgép segíti a munkát

Komoly előrelépés történt a Győri Állatmenhelyen, mostantól profi lélegeztetőgép segíti napi szinten a szakemberek munkáját. A fejlesztést az állampolgárok által felajánlott adó egy százalékokból tudták beszerezni, ráadásul jóval olcsóbban, mint amennyibe valójában kerül a modern szerkezet. A menhelyen jelenleg 130 kutyát és 70 macskát látnak el napi szinten, az ő egészségügyi ellátásuk pedig komoly kihívást jelent, ebben segít a most beszerzett lélegeztető is.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.04.04.

Vigyél haza: Angi és Frigó gazdit keres!

Nyugalom és önfeledt játék, nagy séták, simogatás és bolondozás egy szerető gazdival – erre vágyik mindennél jobban a Győri Állatmenhely két lakója, Angi és Frigó!

Szöveg és fotó: J. K. A. 2023.03.16.

Kamilla otthont keres

Kamilla otthont keres. A szürke-fehér-cirmos cicalány 2019. májusában látta meg a napvilágot.

Bodrogi Sára 2023.01.02.

A menhely számára 2022 a túlélés éve volt

Elérkezett 2023, az új esztendő, s ilyenkor év elején szokás összegezni az eddig történteket, számot vetni arról, amit elértünk, amit magunk mögött hagytunk. A Győri Állatmenhely elmúlt egy évét Nagy Péterrel vettük górcső alá, s a számokat is áttekintve nyitottunk egy új fejezetet, lezárva a „túlélés” esztendőjét.

Bodrogi Sára 2022.12.19.

A cicatestvérek is szeretnének elköltözni a menhelyről

Egy alomnyi kölyökkutya után, most két édes kiscicával jelentkezik a Győr+ Mancsok rovatunk, Orsival és Olgival, akik első ránézésre nagyon különböznek, de valójában a testvérek között szívmelengető az összhang.

Hirdetés