Hirdetés
Címke: Győri Állatmenhely
Hirdetés
Németh Boglárka 2021.07.20.

Marco újra gazdára vár

Egy hároméves keverék kan kutya vár ismét gazdára a Győri Állatmenhelyen. Marco 2018-ban kölyökként került a menhelyre, majd rámosolygott a szerencse és gazdára talált. A kölyköt még kutyaiskolába is elvitték, de aztán 2020 áprilisában lemondtak róla, így újra a menhely árvája lett.

Németh Boglárka 2021.05.26.

Újranyit az állatmenhely is

Folyamatosan nyit a győri állatmenhely is. A vírushelyzettel kapcsolatos korlátozások enyhítésével a maszk ugyan a menhely területén továbbra is kötelező marad, sétáltatás közben viszont már levehetik az önkéntesek.

Németh Boglárka 2021.05.25.

Félix szerető gazdit keres

Virgonc hempergés a fűben majd egy kiadós séta a természetben. Ha tehetné, a nap minden percét így töltené Félix. A keverék kutyus otthona azonban lassan három éve az állatmenhely, így napi egy sétával kell beérnie.

Tóth Vivien 2020.10.03.

Eredményes volt a piknik az állatmenhelyen

Nagy népszerűségnek örvendett az Állatok Világnapja Piknik a Győri Állatmenhelyen. Már korai érkezésünkkor szinte tele volt a parkoló, és amerre csak a szem ellátott, a kutyák boldogan, csaholva sétáltak.

Tóth Vivien 2020.10.03.

Piknik az állatmenhelyen

A hétvégén rendezik meg az Állatok Világnapja Fesztivált a győri állatmenhelyen. A rendezvényre hosszított nyitvatartással, szombaton és vasárnap 9-15 óráig minden állatbarátot várnak, akik szeretnének egy jó hangulatú sétáltatáson és pikniken részt venni.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat