Címke: Győri Állatmenhely
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.10.05.

Állatok világnapja a Győri Állatmenhelyen

Jó barát, cinkos társ, családtag. Sokféleképpen jellemezhetjük a velünk élő állatokat, de az egészen biztos, hogy ha valaki tudatos és gondos gazdikén törődik kedvencével, akkor október 4. más nap, mint a többi. Az állatok világnapjára a Győri Állatmenhely is évről évre készül, idén október 8-án várják az érdeklődőket a Téglagyári úti telephelyükre.

J. Kovács Andrea 2022.10.04.

Rendőrök gyűjtöttek a menhely lakóinak

Assisi Szent Ferenc ünnepén, október 4-én 1931 óta ünneplik az állatok világnapját. A ferences rend alapítója nemcsak értette az állatok nyelvét, hanem beszélgetett is velük, s az egész, bennünket körülvevő világ szeretetét hirdette. A legenda szerint prédikált a madaraknak, megszelídítette és testvérének nevezte a gubbiói vérengző farkast. A világnap felhívja a figyelmet az ember-állat együttélés fontosságára, hiszen általuk boldogabb lesz az életünk, és számtalan módon segítik mindennapjainkat.

Németh Boglárka 2022.08.31.

Tacskó találkozó lesz Győrben

Aprónépek lepik el az Aranypartot vasárnap. Szeptember 4-én, délután öt órától lesz ugyanis az első Tacskó találkozó. A főszervező Varga Zsófia saját maga is kutya mami, futás közben jött számára az ötlet, hogy szervezzen egy Tacsi-talit.

Győr+ 2022.08.26.

Gyermekekkel a felelős állattartásért

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai egy téti lakásotthonban élő fiatalokkal együtt látogattak el a győri állatmenhelyre.

Győr+ 2022.08.23.

Tacsi-Tali Győrben

Taliztassuk össze kiskedvenceinket, leghűségesebb barátainkat Győrben, az Aranyparton szeptember 4-én, vasárnap 17:00-kor.

Németh Boglárka 2022.08.16.

Sosem volt még ennyi kidobott állat

A héten ismét 40 fok körül lehet a legmagasabb hőmérséklet, ezt pedig nem csak az emberek, de az állatok is nehezen viselik. Jól tudják ezt a Győri Állatmenhelyen, ahol a napvitorlák már kifeszültek, a kenneleket pedig slaggal hűsítik a négylábúak számára. Ez a nyár azonban örökre emlékezetes marad az állatotthon életében ugyanis az elmúlt 10 évben soha nem raktak utcára ennyi kutyát és macskát, mint most. Ráadásul a rezsiárak növekedése és a folyamatosan változó euró miatt növekvő gyógyszerárak sem adnak okot nyugalomra, így kemény időszak előtt áll a menhely.

Mics Flóra 2022.07.13.

Pólókkal segített a körmös lány

Rácz Krisztina évek óta rendhagyó módon ünnepli a születésnapját, szülinap helyett szülihónapot tart, június 1-től egészen június 30-ig ünnepel. A győri műkörmös lány idén rendhagyó ötlettel állt elő, pólók készítésével és azok eladásával jótékonykodott.

Németh Boglárka 2022.01.11.

Benő és Archie az év első gazdikeresői

Idén is folytatódik a Győr+ Mancsok. Továbbra is menhelyi árva, kutyákat és cicákat mutatunk be, akik nagyon várják, hogy végre gondoskodó, szerető családba kerülhessenek. Az újév első gazdikeresői a hat és fél éves kutya, Benő és a 10 hónapos kandúrmacska, Archie.

Németh Boglárka 2022.01.04.

Menhely: Támasz 2022-ben is

Közel 200 árva állatról gondoskodik évről-évre a Győri Állatmenhely. Ez rengeteg törődést és munkát igényel a dolgozók részéről. A menhelyet is megtépázta 2021-ben a Covid járvány, de a vezető, Nagy Péter szerint mégis egy sikeres évet zártak, hiszen sikerült a működésüket fenntartani.

Hirdetés