Hirdetés
Címke: Győri Állatmenhely
Hirdetés
Bodrogi Sára 2020.06.11.

Tatu vagyok, vigyél haza!

Sajnos sok olyan kutyus van a Győri Állatmenhelyen, akik már évek óta élnek a rácsok mögött, reménytelenül, gazdira várva. A Győr+ Mancsok rovatunk célja továbbra is az, hogy segítsük az otthonra találását ezeknek az árva állatoknak. Most Tatut mutatjuk be az olvasóinknak azt remélve, hogy ő is minél előbb szerető családba költözhet.

Győr+ 2020.04.22.

Nehéz a menhelynek, de segítenek az állatbarátok

A koronavírus-járvány időszaka a Győri Állatmenhely számára sem könnyű. Folyamatos teltházzal üzemelnek, de a dolgozók igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az ott lakó négylábúak semmiben ne szenvedjenek hiányt. Ebben a győri állatbarátok is rengetegek segítenek.

Bodrogi Sára 2020.03.18.

A menhelyen is szigorításokat vezettek be

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel számos óvintézkedés lépett életbe, a Győri Állatmenhelyen is szigorításokat vezettek be.

Kárpát Zsolt/Kovács Krisztián 2020.03.12.

Állatbarát kormánybiztos

Kormánybiztosi segítség érkezett a győri állatmenhely lakóinak.

Garamvölgyi Imre 2020.03.12.

Kormánybiztosi adomány a menhelynek

Kétszáz kiló állateledelt és megközelítőleg 70 kilónyi macskaalmot, valamint a kullancsok elleni védekezést szolgáló eszközöket adományoztak a Miniszterelnökség Modern Települések Fejlesztéséért Felelős Kormánybiztosság munkatársai az Emberek az Állatokért Alapítvány győri menhelyének.

Bodrogi Sára 2020.02.12.

Összefogásból fejlesztések

Minden évben nagy szükség van a támogatók segítségére a Győri Állatmenhelyen. Tavaly 6754-en álltak a melléjük adójuk 1 %-ával, ezzel 34,5 millió forinthoz juttatva a telephelyet üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítványt. Idén is arra kérnek minden állatbarátot, maradjanak hűséges támogatóik, hiszen rengeteg célkitűzésük vár megvalósításra!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat