Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.09.30.

Konkrét – II. Győri Klíma Expo

Szeptember 30. és október 2. között az Olimpiai Sportparkban rendezik meg a II. Győri Klíma Expo-t. A rendezvényről Herman Etelka környezetvédelmi osztályvezető, valamint dr. Szálasy László a Környezetvédelmi Bizottság elnöke beszélt Konkrét című műsorunkban.

Németh Boglárka 2022.09.30.

A GYAC is kiveszi a részét a klíma expóból

A GYAC atlétika szakosztálya is lelkes résztvevője a II. Győri Klíma Expónak. Kiss Dániel szakosztályvezető és Kószás Kriszta vezetőedző lelkesen szervezi az Első Győri Zöld Futást, amin október 1-jén a 7, 14 és a fél maratoni, azaz a 21 km-es távot is lehet teljesíteni.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.29.

Hamarosan érkezhetnek az uniós pénzek

Az igazságügyi miniszter és a miniszterelnök-helyettes benyújtotta a törvénymódosításokat, amiket a magyar kormány az uniós pénzek folyósításáért cserébe ígért az Európai Bizottságnak. Erről Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, a kormány mindent megtesz azért, hogy hozzájusson a Brüsszel által visszatartott forrásokhoz, amik jó esetben, még idén meg is érkezhetnek. A képviselő arról is beszélt, hogy indul az újabb nemzeti konzultáció, ezúttal az Oroszország elleni szankciókról.

Ficsór Dávid 2022.09.29.

A nyelvi sokszínűséget ünnepelték

Szeptember 26-án, a Nyelvek Európai Napján Európa nyelvi sokszínűségét ünnepeljük, emellett ez a nap a nyelvtanulás fontosságára is felhívja a figyelmet.

Németh Boglárka 2022.09.26.

Vándorkiállítás a Petőfiben

Vándorkiállítást mutattak be a ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskolában. "A csodálatos Kárpát-medence" elnevezésű tárlat lakóhelyünk és a történelmi Magyarország természeti kincseit tárja a látogatók elé képekkel és rövid leírásokkal, roll-up-okon keresztül.

Hirdetés