Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Pulai Sarolta 2023.10.03.

Kiskutatók akadályversenye

Az országos szinten meghirdetett Kutatók Éjszakája programsorozatoz az idei évben is csatlakozott a győri Széchényi István Egyetem.

Zombai-Kovács Ákos 2023.10.03.

Macskák Mekkája

Idén is megrendezte nemzetközi macska-kiállítását a Felis Hungarica. Hétvégén a Molnár Vid Művelődési Központban mutatkozott be a nagyközönségnek több mint 300 macska, akik itthonról és a határon túlról is érkeztek.

Ficsór Dávid 2023.10.03.

Politikával nem lehet fűteni

Politikával nem lehet fűteni, az energiaellátást nem politikai kérdésnek tekintjük. Ezt mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfő este a Győr Plusz Televízió Konkrét című műsorában.

J. Kovács Andrea 2023.10.03.

Az időseket köszöntötték a városházán

Az Idősek Világnapja alkalmából a győri önkormányzat a Városháza dísztermében műsoros ünnepséggel fejezte ki tiszteletét és megbecsülését azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után töltik jól megérdemelt nyugdíjas éveiket.

J. Kovács Andrea 2023.10.02.

Az időseket köszöntötték Csanakon

Az Idősek Világnapja alkalmából rendeztek műsoros ünnepséget a Bezerédj-kastélyban. A körzet önkormányzati képviselője, dr. Laczkovits-Takács Tímea minden csanaki nyugdíjast meghívott a hétfő délelőtti rendezvényre, melyre kétszázan el is jöttek

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

Sportnappal építették tovább Újváros közösségét

Már 5. alkalommal rendeztek Ifjúsági Sportnapot Újvárosban, amire a környékbeli iskolák fiataljait invitálták meg a szervezők. Az Újvárosi Lokálpatrióták Egyesülete mini labdarúgó bajnokságot szervezett, melynek keretében a csapatok körmérkőzéseket játszottak a Bercsényi ligeti műfüves pályákon.

Hirdetés