Hirdetés
Címke: Győr+ TV
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.10.15.

Korainak tűnik a téli gumi, de nem az

A naptár alapján korainak tűnik a téli gumi felrakása, de a szakember szerint nem az. Győr egyik népszerű műhelyében a héten már nagyüzem volt, sokan gondolták úgy, az első hidegebb napok után máris nyáriról, téli abroncsra váltanak.

Győr+ 2021.10.12.

Gazpacho, hideg spanyol zöldségleves

Akik szeretik a leveseket és a friss zöldségeket, a Panír séfje nekik kedvez, a Győr+ Televízió közelmúltban indult új főzőműsorában.

Németh Boglárka 2021.10.06.

Krúdysokkal készült el a Lúdas Matyi torta

Krúdys diákokkal közösen készítette el Karácsonyi Péter, nagybajcsi mestercukrász, a Ludas Matyi névre elkeresztelt, Ország Tortája döntős édességét. Az intézmény nappali és a felnőttképzésében végzős, cukrászhallgatói sütötték meg a tortát, emellett a csokoládétemperálásról és a csoki díszek elkészítéséről is sokat tanulhattak.

Farkas Mónika 2021.10.06.

Kulisszák mögött: Az öldöklés istene

Elstartolt az idei évad a Győri Nemzeti Színházban, immár a második előadással. A Mirandolina után bemutatták a magyar származású francia írónő, Yasmina Reza (Jázmina Reza) világhírű darabját, Az öldöklés istenét, az igazgató, Bakos-Kiss Gábor rendezésében.

Ficsór Dávid 2021.10.05.

Köszönet koncert retro slágerekkel

Október 8-án köszönet koncertet rendeznek Győrben az Audi Arénában. A Fergeteg Party-n a ’60-as, ’70-es ’80-as évek legendás tánczenéi kapnak kiemelt szerepet Dj Dominique vezényletével.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat