Címke: Győr-Moson-Sopron megye
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.09.16.

Bemutatkozott az új megyei rendőrfőkapitány a megyei közgyűlésen

Szokásos, őszi gyűlését tartotta meg pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés. Az értekezleten bemutatkozott a megye szeptember 1-jén munkába állt rendőrfőkapitánya, Dr. Varga Péter, valamint az országos rendőrfőkapitány, Balogh János is tiszteletét tette.

Győr+ 2022.08.15.

Ebösszeírást tartanak Győrzámolyon

Az ebösszeírás során az ebtartóknak ebenként egy adatlapot kell kitölteni és az(oka)t aláírva a Polgármesteri Hivatalba eljuttatni.

Győr+ 2022.07.19.

Milliókat csaltak ki az idős hölgytől

Több millió forintot adott át egy kapuvári nyugdíjas nő azoknak a csalóknak, akik a fiával történt bűnesetre hivatkozva kértek tőle pénzt.

Győr+ 2022.06.20.

Győrben emeltek vádat a nevelőikre támadó fiúk ellen

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt három fiú ellen kilenc bűncselekmény miatt, melyeket a gondozási helyükként kijelölt gyermekotthonok és az ott dolgozó nevelők ellen valósítottak meg. Egy esetben ugyancsak a nevelőotthonban élő, nevelésbe vett társuk volt a bántalmazás elszenvedője.

Kárpát Zsolt 2022.05.05.

Igazi sikersztori a Forrás Projekt

Nyugat-Magyarországon három megyében összesen 958 vállalkozást hoztak létre álláskeresők és pályakezdő fiatalok a Forrás projektnek köszönhetően. A 2020-ban induló program első szakaszában  tapasztalt szakemberek  készítették fel a jelentkezőket, hogy működőképes saját vállalkozást alapítsanak.

Hirdetés