Címke: Győr+ Konyha
Hirdetés
Szarka Zsófia 2020.10.12.

Csokoládés-mogyorós babka

Egyszerű, látványos és különleges kelt kalács a Közel-Keletről, ami meghódította a világot.

Szarka Zsófia 2020.10.10.

Sült húsos kence

A zsírban sült húsokat nem csupán melegen, de hidegen is érdemes tárolni, mert a zsír ízesíti, konzerválja és nincs is jobb az esti pirítósra, mint egy kis pecsenyetörmelék pirospaprikával.

Szarka Zsófi 2020.09.14.

Őszi kompót

Soha nem láttam, nem hallottam, egresnek hittem, mégis a nemes szőlőnkből készül ez az egyszerű, gazdaságos kompót, amit egy édesanyától tanultam.

Szarka Zsófia 2020.09.13.

Szőlővel sült vajas csirke

Szezonális és gyors ebéd azok számára, akik nem szeretnének órákat állni a konyhában, de mégis laktató étellel készülnének.

Szarka Zsófia 2020.09.12.

Vegán lasagne

Ki kell jelentenem, hogy a vegánok nem szenvednek és nem csak azért esznek, hogy jól lakjanak. Isteni fogásaik, trükkjeik és ételeik vannak csupán zöldségekből.

Szarka Zsófi 2020.09.06.

Darált hús óriás babbal

Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.

Zoljánszky Alexandra 2020.09.04.

Konyhatörténetek Szarka Zsófival

Konyhatörténetek címmel indult el csütörtökön este a Győr+ Televízió új főzőműsora, ahol valódi ételek és igazi receptek készülnek el a kamerák előtt. A műsorba minden alkalommal ismert és beszédes emberek érkeznek, de csak azzal a feltétellel, ha a hasukat is szeretik.

Szarka Zsófi 2020.09.03.

Spájzunk kincse

Cseppjével számoljuk, darabját beszámozzuk és időnként leltározunk. Így él nálunk a spájzban a paprikalekvár, nagymamám legjobb befőttje.

Hirdetés