Címke: gymskik
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.12.13.

Elfogadta jövő évi költségvetését a kamara

Megtartotta idei utolsó küldöttgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A szervezet legmagasabb döntéshozó szerve elfogadta 2023-as költségvetését. Pintér-Péntek Imre kamarai elnök Híradónknak azt mondta, szerencsés helyzetben vannak, hiszen az elszabadult energiaárak csak kis mértékben érintik őket.

Mics Flóra 2022.07.15.

Pályaorientációs tábor a kamarában

A dunakiliti Veritas Kft. csarnokát ezúttal az Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara pályaorientációs táborának résztvevői népesítették be.

hirdetés
Győr+ 2022.07.05.

Kamarai pályaorientációs nyári tábor idén 4. alkalommal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pedagógiai Szakszolgálattal közösen szervezte meg a „Pályára állunk” pályaorientációs nyári tábort, melynek célja, hogy a végzett 7. osztályos tanulók betekintést nyerjenek különböző szakmák világába.

Csollán Tamara 2021.11.04.

Díjjal ismerték el a SZE egyedülálló tantárgyát

Az Európai Bizottság által meghirdetett „Európai Vállalkozásfejlesztési Díj” hazai nyertesének választották a győri Széchenyi István Egyetem és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében megvalósuló Kamara a vállalkozásokért tantárgyat. A népszerű kurzuson a hallgatók sikeres cégvezetők mentorálásával szerezhetnek értékes tudást.

Hirdetés