Címke: gyirmót
Hirdetés
Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.06.11.

A gyirmóti rongybabakészítő

Gyirmót egyik csendes utcájában a családja és félszáz baba társaságában él Barcsayné Németh Hedvig. A nyugdíjas történelem-tanárnő szívesen mesélt magáról és a napjait kitöltő hobbijáról, a babakészítésről.

Győr+ 2023.05.30.

Gyirmóka Családi Nap Gyirmóton

Június 3-án (most szombaton) 10:00-15:00 óra között Gyirmóka címmel családi napot tartanak a Győri Szabó József Művelődési Ház udvarán (9019 Győr-Gyirmót, Szent László út 35-37.). Az eseményre látogatókat igazán színes rendezvénnyel várja a győri könyvtár, a zenés és kézműves programok mellett többek között lesz légvár, vattacukor, arcfestés, lángos és lufis bohóc.

Pécskai István 2023.05.23.

Erős Gáborral és Dragan Vukmirral is tárgyal a Gyirmót

Csertői Aurél távozását követően továbbra is az a legfontosabb kérdés Gyirmóton, ki lesz az NB II-es labdarúgócsapat új vezetőedzője. Korábban megírtuk, hogy az Öltözőn túl átigazolásokkal foglalkozó Facebook-csoport szerint Dragan Vukmir, a Nemzeti Sport Online szerint pedig Erős Gábor lehet a befutó. A Győr+ Médiának most mindkét szakember megszólalt az ügyben.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.05.22.

Pünkösdi kavalkád lesz Gyirmóton

Május 27-én nótadélutánra, 28-án egészség és sportnapra, 31-én pedig májusfa kitáncolásra várják az érdeklődőket Gyirmóton, illetve Ménfőcsanakon. A programok támogatója Szabó Jenő önkormányzati képviselő, aki maga is nagyon tiszteli a magyar hagyományokat.

Pécskai István 2023.05.05.

Kuttor vagy Csertői lehet az ETO új vezetőedzője?

Élénken foglalkoztatja az ETO szurkolóit, ki lesz az NB II-ben szereplő labdarúgóegyüttes új vezetőedzője. Az szinte biztosra vehető, hogy a Tímár Krisztiánt váltó, az előzőleg a klub akadémiáján tevékenykedő spanyol Antonio Munoz nem folytatja az első csapat trénereként. De vajon ki irányítja az NB I-be vágyó gárdát a 2023–24-es szezonban?

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.05.01.

Vadat és halat, s mi jó falat

Javában tart Gyirmóton az Aranyhal Szabadidőközpontban a 11. Halászléfőző Verseny, amelyen idén 20 csapat méri össze tudását. Rengeteg programmal készültek a szervezők, így a finom fogások mellett muzsikaszó kíséri az egész napos, hagyományőrző rendezvényt, sőt számos újításnak köszönhetően a gyerekek sem unatkoznak a festői tópart környezetében.

Győr+ 2023.04.25.

Ördöglovas leszek, avagy hétpróba Gyirmóton

Egy különleges és a világon egyedülálló program zajlott a hétvégén a gyirmóti Rodeo Ranch-en. Szombaton és vasárnap tartották az ördöglovasok hétpróbáját, ahol a lovasok számot adtak technikai tudásukról, kitartásukról, elszántságukról, fizikai felkészültségükről, fegyelmükről.

Győr+ 2023.04.25.

Gyirmóton zenével (is) fűszerezik a halászlét

Május 1-jén immáron 11. alkalommal rendezik meg Gyirmóton a nagysikerű Halászléfőző Versenyt. A különleges gasztronómiai kalandra még várják a csapatok jelentkezését. Idén is érdemes lesz kilátogatni az Aranyhal Szabadidőközpontba, hiszen a finom falatok mellett a hangulat is garantált lesz.

Hirdetés