Hirdetés
Címke: Gyirmót FC
Hirdetés
Győr+ 2020.05.25.

Újra pályán a gyirmóti legények

Az NB II. - es labdarúgó bajnokság a koronavírus-járvány miatt véget ért, azonban a csapatok folyamatosan kezdik meg az edzéseket. A Gyirmót FC Győr május 25-én kezdte meg a közös gyakorlást. Két hónapnyi labdaéhség után a játékosok már nagyon várták a tréninget.

Szigeti Sándor 2020.04.22.

Alig várjuk, hogy újra pályára léphessünk!

Egy december óta tartó nyeretlenségi sorozattal és harmincnyolc ponttal az NB II-es tabella hetedik helyén állt a Gyirmót FC Győr, amikor március 16-án az MLSZ bejelentette a bajnokság felfüggesztését. Na, de mi történt azóta a csapattal, és várható-e huszáros hajrá? Egyáltalán hogyan képzelhető el a bajnokság folytatása? Csertői Auréllal, a Gyirmót FC Győr vezetőedzőjével beszélgettünk.

MTI 2020.03.13.

Néző és gól se volt Gyirmóton

Gól nélküli döntetlennel ért véget a Gyirmót és a vendég Soroksár összecsapása a labdarúgó NB II 28. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Győr+ 2020.03.08.

Kikapott a Gyirmót

A Gyirmót FC Győr Dorogon, a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban játszott vasárnap a Dorogi FC vendégeként a Merkantil Bank Liga NB II 27. fordulójában.

Győr+ 2020.01.30.

Gyirmóton továbbra is cél a feljutás

A Siófok ellen kezdik meg szereplésüket a szezon második felére a Gyirmót FC Győr focistái, akik vasárnap 14 órakor hazai pályán fogadják a Balaton-partiakat. Csütörtökön sajtótájékoztatón mutatták be új játékosaikat és beszéltek a további célokról.

Győr+ 2020.01.23.

Szarka elhagyta a Gyirmótot

Az NB. II-ben szereplő Gyirmót FC Győr csapatától távozott Szarka Ákos, aki dél-koreai felé vette az irányt.

Győr+ 2020.01.18.

Döntetlen játszott a Gyirmót

A Gyirmót FC Győr is felkészülési mérkőzést játszott szombaton, az Alcufer Stadionban az osztrák SK Vorwärts Steyr-t fogadták. A végeredmény tanulságos, gól nélküli döntetlen lett.

Győr+ 2020.01.16.

Új játékos a Gyirmótnál

A Gyirmót FC két és fél éves szerződést kötött a szombathelyi kötődésű csatárral, Varga Barnabással.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat