Hirdetés
Címke: GYHG
Hirdetés
Szigeti Sándor 2021.04.22.

„Tisztíts meg egy szigetet!” akció Győrben

A Győrben található szelektív huladékgyűjtő szigetek közvetlen környezete a nem megfelelő használati szokások miatt sokszor szemetes, koszos. A Föld Napja alkalmából 2021. április 22-én „Tisztíts meg egy szigetet!” elnevezéssel egy közös kampányt szervezett Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Győr-Szol Zrt., a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Győr+ Média Zrt. Természetesen kesztyűt húztunk és zsákot ragadtunk mi is!

Győr+ 2021.04.11.

Tisztíts meg egy szigetet!

Győr város területén 141 szelektív hulladékgyűjtő sziget található, melyek közvetlen környezete a nem megfelelő használati szokások miatt sokszor szemetes, koszos. A Föld Napja alkalmából 2021. április 22-én „Tisztíts meg egy szigetet!” elnevezéssel egy közös kampányt szervez Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Győr-Szol Zrt., a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Győr+ Média Zrt.

Győr+ 2021.03.26.

A jármű- és a hulladékipart is segítik a győri egyetem matematikusai

Az elmúlt években az Audival, a Mollal és a térségi hulladékgazdálkodási Kft.-vel is futott közös innovációs projektje a Széchenyi István Egyetem matematikusainak, akik előbbi esetben az autókipufogók zajosságának előrejelzésén, utóbbiakban pedig járattervezési és munkaszervezési feladatokon dolgoztak.

Havassy Anna Katalin 2021.03.15.

Hatalmas a lakosság felelőssége

Nemrég a Győr+ Online is részletesen beszámolt róla, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Sashegyi Hulladékkezelő Központjában öngyulladás miatt szabad téren tűz keletkezett. A tűzoltók megfeszített erőkkel dolgoztak, munkájukat és a tűz megfékezését jelentősen segítette, hogy a GYHG sashegyi telepén saját tűzőrség állomásozik.

Győr+ 2021.01.31.

Februártól nappal viszik a szemetet

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a működési területéhez tartozó 112 település ingatlanhasználóit, hogy megvizsgálta a 2020. október 5-én bevezetett éjszakai hulladékszállítás tapasztalatait.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat