Címke: GYHG
Hirdetés
Győr+ 2023.05.29.

Nyári nagytakarítás Adyvárosban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő és dr. Szálasy László önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag gyűjtőhelyen van lehetőség.

Győr+ 2023.05.25.

Jön a hosszú hétvége: így alakul az ünnepi hulladékszállítás a GYHG-nál!

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 28-án (ünnepnap) és május 29-én (ünnepnap) változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Győr+ 2023.05.03.

Képviselő kérdez, szakember válaszol

Képviselő kérdez, szakember válaszol címmel indított sorozatot dr. Laczkovits-Takács Tímea. Az önkormányzati képviselőhöz számtalan kérdéssel fordulnak a ménfőcsanaki körzetében élők, ezért úgy döntött, témakörökre szedi a problémákat és az aktuális szakemberekhez juttatja el a kéréseket, a válaszokat pedig közösség oldalán közzé is teszi.

Csollán Tamara 2023.04.25.

Ünnepi hulladékszállítás a GYHG-nál

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

Győr+ 2023.04.22.

Mindennap tehetünk Földünkért!

Győrben és térségében működik Magyarország egyik legmodernebb hulladékgazdálkodási rendszere. A győrieknek több lehetősége is van a hulladékok elhelyezésére, a Föld napja alkalmából ezeket foglaltuk össze.

Győr+ 2023.03.29.

Hulladékudvarok tavaszi-nyári nyitvatartása Győrben

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég üzemeltetésében lévő hulladékudvarok 2023. április 1-től, szombattól a tavaszi-nyári nyitvatartás szerint üzemelnek.

Győr+ 2023.03.11.

Ünnepi hulladékszállítás, hulladékudvarok

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás március 15-én változás nélkül történik.

Földvári Gabriella 2023.03.11.

Győr a legtisztább város címre törekszik

Dr. Dézsi Csaba András polgármester azt ígérte, hogy Győr a legtisztább magyarországi város lesz, ennek érdekben az önkormányzat mellett a két nagy szolgáltató, a Győr-Szol és a GYHG is mindent megtesz. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a város tisztasága elsősorban rajtunk, az itt élőkön múlik. Ha mi nem szemetelünk, igényesek vagyunk a környezetünk iránt, akkor biztosan a mi településünk lesz a legtisztább, a legszebb Magyarországon.

Hirdetés