Címke: gyertya
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2022.12.21.

Ne tragédiaként végződjön a karácsony

Az adventi és karácsonyi időszakban megemelkedik a lakástüzek száma. Megyénkben évente átlagosan kétszázhatvan lakástűz keletkezik, idén eddig kétszázharmincnyolc esetben riasztották a tűzoltókat kigyulladt lakóépületekhez. Ez egy évben az összes tűzeset harminc százalékát teszi ki.

Kárpát Zsolt 2022.12.04.

A remény gyertyái lobbantak fel

Az adventi koszorún most vasárnap a második gyertyát gyújthattuk meg. Győr belvárosában a Széchenyi téren délután az Audi Iskolaközpont diákjainak műsorával kezdődött az ünnepi gyertyagyújtás. Ezután dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő és Sárai-Szabó Kelemen bencés szerzetes beszéltek az advent időszakáról és remény fontosságáról.

Németh Boglárka 2021.12.12.

Az öröm gyertyája égett

Advent harmadik vasárnapján ismét felgyúlt egy gyertyaláng a hatalmas győri adventi koszorún. A Széchenyi téri díszlet rózsaszín gyertyája égett, jelezvén, hogy mindjárt itt van a karácsony.

Győr+ 2021.11.28.

Felgyúlt az első gyertya Győr adventi koszorúján

Ünnepélyes keretek között került sor a győri adventi koszorú első gyertyájának meggyújtására. Az eseményen dr. Pergel Elza győri alpolgármester és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is részt vett.

Hirdetés