Hirdetés
Címke: gyereknap
Hirdetés
Győr+ 2022.05.29.

Gyereknapon nyit a „vizes” játszótér

A gyereknapon, május 29-én, vasárnap újra megnyílik Győrben, a Bisinger sétányon a „vizes” játszótér, melyet a város önkormányzatának jóvoltából először 2013-ban használhattak a gyerekek.

Győr+ 2022.05.26.

Gyermeknapi TOTÓ a biztonságról gyermekeknek

A Generációk Művelődési Háza szervezésében lebonyolításra kerülő Cirkusz Piknikusz győri városi gyermeknapon a Győri Rendőrkapitányság is képviselteti magát május 29-én, vasárnap.

Németh Boglárka 2022.05.24.

Újra piac és gyermeknap Ménfőcsanakon

Szombaton ismét megtelik élettel a Bezerédj-kastély udvara. Immár ötödik alkalommal „Egy kosár hazai” néven nyitja meg kapuit a piac, ahol kézműves termékekkel, zamatos zöldségekkel és gyümölcsökkel készülnek a városrész gazdái. Ezúttal azonban a legkisebbek sem maradnak programok nélkül, Gyermeknap alkalmából számos programmal készül Dr. Laczkovits-Takács Tímea, önkormányzati képviselő és csapata. A piac és a gyermeknap egy időben lesznek, 9-12 óráig várják az érdeklődőket.

Győr+ 2022.05.23.

Fergeteges gyermeknapra készül az állatkert

Ebben az évben is mindent megtesz a teljes körű aktív pihenés biztosításáért a Xantus János Állatkert csapata. Az állatok természetes közelsége, illetve érdekes látványetetések és tréningek mellett további kikapcsolódási lehetőséget biztosít a kert szeretett látogatóinak ezen a különleges napon.

Győr+ 2022.05.19.

Cirkusz Piknikusz

Győri Városi Gyereknap a Generációk Művelődési Háza szervezésben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat