Címke: gyereknap
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.06.14.

Látványos és mozgalmas gyereknap a Kölcsey alsósainak

Látványos és mozgalmas gyereknapi programokat szervezett alsósainak a Győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola. Az intézményben szerdán, egész nap színes programok várták a kisdiákokat, miközben a felsősök projektnap keretében, a város nevezetességeivel ismerkedtek. A Kölcsey igazgatója a Győr+ Médiának azt mondta, a tanév végeztével, jó lesz kicsit kifújni a gőzt, ennek jegyében telt a szerdai nap is.

Győr+ 2023.05.30.

Idén is kinyíltak a szertárkapuk vármegyénkben

Országszerte 406 helyszínen nyíltak ki a szertárkapuk gyereknapon. Győr-Moson-Sopron vármegyében idén a győri helyszínen sajnos elmaradt a rendezvény a laktanyaépület felújítási munkálatai miatt, de a tűzoltók az Aranyparton és az állatkertben is várták az érdeklődőket.

Győr+ 2023.05.27.

Minden a gyermekről szólt a Mátyás téren

A gyermekek az élet legnagyobb csodái, s tulajdonképpen minden egyes nap róluk szól, de a május utolsó hétvégéjén meg aztán főleg, hiszen ekkor ünnepeljük a gyermeknapot. Gyárvárosban ma délután övék volt a tér!

Mireider Máté 2023.05.27.

Színes gyereknap, mozgalmas termelői vásár Ménfőcsanakon

Május utolsó hétvégéjén ismét termelői és kézműves vásárt tartottak Ménfőcsanakon, a Bezerédj-kastélyban. A kastély udvarán gyereknapi rendezvény várta a kilátogatókat, így mindenki megtalálhatta a kedvére való programot.

J. Kovács Andrea 2023.05.25.

Állatkerti gyermeknap az értelmi sérülteknek

A gyereknap közeledtével idén is kirándulást szervezett tagjainak az Értelmileg Sérültek és Segítőik Egyesületének (ÉSSE) helyi szervezete. Közel kilencszázan érkeztek vármegyénk településeiről, valamint az ország más pontjairól, hogy egy vidám napot töltsenek a Xantus János Állatkertben.

Kárpát Zsolt 2023.05.24.

Gyereknapra készülnek Ménfőcsanakon

Idén is lesz gyereknap Ménfőcsanakon! Az utolsó májusi hétvégén a termelői piac mellett színes és változatos programmal várják a családokat.

Szöveg és fotó: Győr+ 2023.05.23.

Petőfi jó fej, és ezt be is bizonyítják

Újra gyerekzsivajtól lesz hangos Aranypart II. május 28-án. Gyereknap alkalmából a Generációk Háza csapata szervez ide nagyszabású, egész napos programot, melynek a középpontjában Petőfi Sándor versei állnak majd.

Hirdetés