Hirdetés
Címke: gyász
Hirdetés
Győr+ 2021.09.19.

Elhunyt dr. Bőhm Antal, a szociológiai gondolkodás mentora

Életének 81. évében elhunyt dr. Böhm Antal professor emeritus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a hazai társadalomtudományi, szociológiai gondolkodás, oktatás motiváló mentora, a győri közgazdászképzés jeles személyisége.

Győr+ 2021.09.16.

Elhunyt dr. Horváth Pál

Életének 94. évében elhunyt dr. Horváth Pál nyugalmazott tanszékvezető egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a győri egyetemi szintű jogászképzés megalapításának tekintélyes, meghatározó személyisége.

mti 2021.09.15.

Meghalt Póka Egon

Elhunyt Póka Egon zenész. A Hobo Blues Band, a P. Mobil, majd a Póka Egon Experience basszusgitárosa, zeneszerzője 68 éves volt.

MTI 2021.08.27.

Újabb katona halt meg a merényletben, száz felett a halottak száma

Tizenháromra emelkedett a kabuli repülőtérnél elkövetett terrorcselekményben meghalt amerikai katonák száma - közölte az amerikai hadsereg csütörtök este, miközben amerikai médiumok szerint már száz fölé emelkedett a két robbantásos merénylet és az azt követő tűzpárbaj halálos áldozatainak száma.

Győr+ 2021.07.06.

Elhunyt a Uriah Heep volt énekese

Hetvennégy éves korában elhunyt a neves brit rockcsapat, a Uriah Heep volt frontembere, John Lawton. A hírről a zenekar számolt be a Facebookon.

mti 2021.06.22.

Utolsó útjára kísérték Jankovics Marcellt

Számos barátja, tisztelője és pályatársa vett búcsút az életének 80. évében, május 29-én elhunyt Jankovics Marcelltől, a nemzet művészétől, Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendezőtől kedden a budapesti Farkasréti temetőben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat