Címke: Graboplast
Hirdetés
MTI/Győr+ 2023.06.29.

Több mint egymilliárd forintos beruházást adott át a Graboplast Tatabányán

Újabb innovatív és környezetbarát padlótípus gyártását kezdi meg a Graboplast Tatabányán, miután Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében felavatták a magyar tulajdonú vállalat több mint 1,1 milliárd forintos beruházásból megvalósult SPC padlógyártó üzemegységét. Az itt készülő újrahasznosítható termék iránt komoly piaci érdeklődés tapasztalható, így az értékesítés jelentős mértékben hozzájárulhat a vállalat további növekedéséhez.

Kárpát Zsolt 2023.04.27.

Szereti a kihívásokat a Graboplast új vezére

Ivan László a Graboplast Zrt. vezérigazgatója szereti a kihívásokat. Ezért döntött a váltás mellett, így a sikeresen működő szlovák buszvállalat irányítás után új területre kalandozott, és Győr egyik legpatinásabb cégét vezeti idén januártól.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.04.13.

Jól teljesített tavaly a Graboplast

Jó évet zárt a Graboplast 2022-ben, miután több mint 10 százalékkal, 21,7 milliárd forintra növelte árbevételét. A speciális padlógyártás területén meghatározó vállalat idén ismét növekedést tervez, amit a társaság új vezérigazgatója, Ivan László további fejlesztésekkel kíván elérni.

Szigeti Sándor 2022.08.15.

Kopasz Bálint csúcsformában

Az olimpiai bajnoki cím után duplázott, és két világbajnoki arannyal gazdagította éremkollekcióját Kopasz Bálint Kanadában. A Graboplast Győri VSE klasszis kajakosa már a Multisport Eb-re készül.

Hirdetés