Hirdetés
Címke: gáz
Hirdetés
Győr+ 2022.08.02.

Tovább diktálhatjuk az óraállást

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítják.

Győr+ 2022.07.29.

Orbán: lesz gáz Magyarországon, a problémánk az ár!

Az energiaválságról, a rezsicsökkentésről, és a hazánkat is sújtó aszályról is beszélt a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Orbán Viktor. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy lesz gáz Magyarországon, ám a probléma az árral van.

Győr+ 2022.07.14.

A lakáspiacon is változást hozhat az energia-veszélyhelyzet

A növekvő világpiaci energiaárak miatt a jövőben egyre fontosabb szempont lehet a vevők számára a kiszemelt lakás korszerűsége és energiahatékonysága, ami felértékelheti ezeket az ingatlanokat a következő időszakban - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

MTI 2022.04.26.

A Gazprom leállítja a lengyelországi gázszállítást

Az orosz Gazprom közép-európai idő szerint szerda 8.00 órától leállítja a gázszállítást Lengyelországba a Jamal-Európa gázvezetéken - közölte kedden a PGNiG lengyel állami földgázipari vállalat.

MTI 2022.04.04.

Szlovákia szükség esetén rubellel fizet az orosz gázért

Szlovákia szükség esetén inkább vállalja a Moszkva által támasztott fizetési feltételeket, és rubelben egyenlíti ki az orosz gázimportot, mintsem ártson saját gazdaságának - jelentette ki vasárnap Richard Sulík szlovák kormányfőhelyettes és gazdasági miniszter.

MTI 2022.03.22.

Kötelező uniós gáztartalékot vezetne be Brüsszel

Az Európai Bizottság javaslatot készít elő az uniós tagországok kötelező gáztartalékairól annak érdekében, hogy felszámolják az EU oroszországi fosszilis energiahordozóktól való függőségét - derül ki a dpa hírügynökség által megtekintett tervezetből.

Győr+ 2022.03.11.

Orbán: Európa is bekapcsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba! – VIDEÓ!

Péntek hajnalban az EU-csúcsról jelentkezett Orbán Viktor. A miniszterelnök videóüzenetében elmondta például, hogy az ukrán-orosz háború helyzete több mint drámai, így az a döntés született, hogy Európa is bekapcsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba. Orbán egyúttal elmondta: hazánk energiaellátása biztosított!

MTI 2022.03.07.

Újabb rekordra ugrott az európai gázár

Jelentősen, több mint 40 százalékkal emelkedett, és ezzel újabb rekordszintre nőtt a gáz ára hétfőn a kereskedés első órájában a holland gáztőzsdén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat