Címke: gáz
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.11.28.

Beszámolók, egyhangú döntések, jelentős támogatások a közgyűlésen

Gyors és hatékony – így lehetne jellemezni a november végi közgyűlést, melyet kedden tartottak a városházán. A képviselők 27 napirendi pontot tárgyaltak, köztük az ülés kezdetén két szervezet beszámolóját is elfogadták a megjelentek. Emellett kiemelt figyelmet kapott az állatvédelem támogatása, 2023-ban ugyanis minden eddiginél nagyobb keretet, összesen 30 millió forintot biztosít az önkormányzat az állatvédelmi szervezetek számára.

Győr+ 2023.10.31.

Nem volt érzékelő, ketten lettek rosszul egy győri lakásban

Az elmúlt hétvégén rosszullét miatt riasztották a mentőszolgálat munkatársait Győrbe a Babits Mihály utcába. A mentősök szén-monoxid mérgezésre gyanakodtak, ezért értesítették a győri hivatásos tűzoltókat, akik méréseikkel igazolták a mérgező gáz jelenlétét.

Győr+ 2023.10.17.

Üzemzavar Győrben, ezt kéri a gázszolgáltató!

Az MVM Hálózat Győri Üzemegysége értesítette portálunkat arról, hogy üzemzavar alakult ki Gyárvárosban kedden reggel. A szolgáltató arra kéri a fogyasztókat, hogy a fogyasztásmérő előtti főcsapot zárják el, ameddig a szakemberek a hiba elhárításán dolgoznak.

Győr+ 2023.10.13.

Kezdődik a fűtési szezon: rezsicsökkentett árak és bőséges gázkészlet védi a magyar családokat

Magyarország megfelelően felkészült a hidegebb hónapokban megnövekvő energiaigények biztonságos kiszolgálására, a rezsivédelemnek köszönhetően a háztartások hosszú ideje Európa legalacsonyabb áram- és gázárait fizetik. Az október közepén induló fűtési szezonban a lakossági távhőszolgáltatás rezsicsökkentett díjai sem változnak - közölte pénteken az Energiaügyi Minisztérium.

Győr+ 2023.09.29.

Győri lakásban lettek rosszul, nem volt szén-monoxid érzékelő

Nem volt szén-monoxid-érzékelő abban a győri társasházi lakásban, amelyhez szerda reggel riasztották a győri hivatásos tűzoltókat. A lakásban, ahol rosszullétre panaszkodtak az ott lévők, egy kombi gázkazán üzemelt. A tűzoltók szén-monoxid-érzékelője már a lakásba lépve bejelzett, pedig a helyszínre érkezésük előtt az ott tartózkodók már megkezdték a lakás átszellőztetését.

Győr+ 2023.05.21.

Gázömlés volt Veszprémvarsányban

Fűnyírás közben elvágtak egy gázcsonkot Veszprémvarsányban, a 82-es számú főút Rákóczi Ferenc utcai szakaszán. A pannonhalmi hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók elszorították a gázcsonkot, és ezzel megszűnt a gázömlés.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2022.12.22.

Hivatalos: ennyit kell fizetni a gázért és áramért januártól!

Lantos Csaba, energiaügyi miniszter bejelentette, hogy az átlagfogyasztásig a hazai lakossági felhasználók továbbra is a legolcsóbban jutnak földgázhoz, és a második legalacsonyabb áron villamos energiához Európában.

Hirdetés